Tridragt tilbud du bør se

0

Hvis du er en ambitiøs motionist eller konkurrenceudøver inden for triatlon, er det vigtigt, at du har de bedste forudsætninger for at præstere godt. En af de forudsætninger er, at du har en god, behagelig og aerodynamisk tridragt, der sidder tæt på kroppen og maksimerer din ydeevne. Hos Triudstyr.dk findes der en række aerodynamiske dragter, som samtidig er stilfulde og elegante. Vi har set nærmere på nogle af de bedste tilbud herunder.


Det kan du læse om

Fusion Speed Suit

fusion speed suit dragt

Dette er en tætsættende model, der er designet med en hvid overdel og en sort underdel. Det giver dragten et ekstra designtouch og et udtryk, som er yderst stilrent.

Dragten er velegnet til konkurrence og har på hvert lår lommer, der gør det muligt at opbevare energi i form af barer eller andet.

Læs mere på Triudstyr.dk


Aqua Sphere Energize Speedsuit

aqua sphere tridragt

Denne sorte tridragt er lavet i et vandafvisende materiale, der i samarbejde med komprimerende egenskaber hjælper med at mindske muskeltrætheden.

Denne funktion er ligeledes med til at mindske vandmodstanden og muskelvibrationen, når du svømmer, så din core forbliver stærk.

Læs mere på Triudstyr.dk


Fusion Multisport Suit med lynlås

fusion multisport

Denne tridragt er en multidragt til kvinder og mænd. Dragten kan både bruges i cykel- og løbedelen af triatlon, og med lynlås på fronten er den nem og hurtig at tage af og på.

Lynlåsfunktionen betyder også, at du let kan justere din egen kropstemperatur ved at lyne op og ned. Det er med til at optimere din ydeevne.

Dragten har to store lommer bagpå, hvor du kan opbevare energibarer og andet.

Læs mere på Triudstyr.dk


Castelli Free Sanremo ærmeløs thiatlondragt til mænd

Denne tridragt fås til et godt tilbud. Med en vejledende pris på 1300 kroner sælger Triudstyr.dk denne dragt til kun lidt over 800 kroner. Dragten er den ideelle triatlondragt til mænd og er uden ærmer.

Velocity på ryggen og ventileret tekstil på fronten er med til at give både aerodynamiske og hurtigttørrende fordele.

Dragten er monteret med en behagelig pude, der er komfortabel under cykelturen, men ikke generer dig under løbet. Derfor kan du med denne dragt også slå flere fluer med ét smæk.

Læs mere på Triudstyr.dk


Fusion SLi Speedsuit

fusion sli speedsuit tridragt

Denne triatlondragt fra Fusion er den ultimative dragt, når du sidder på cyklen. Den er lavet i et let materiale, der er vindafvisende, samtidig med at den er vandafvisende, så du hurtigt kommer af med sveden, når du er i aktion. Det giver fantastiske aerodynamiske fordele.

Tridragten er lavet med lommer på ryggen, så du kan opbevare energi. Men disse lommer har et overdækkende lag, der sørger for, at dragten forbliver så aerodynamisk som overhovedet muligt.

Dragten kan også bruges til løb.

Læs mere på Triudstyr.dk


Find den ideelle tridragt

Ikke alle triatleter kigger efter det samme. Her er det vigtigt, at du er bevidst om, hvad du søger, når du er på jagt efter en triatlondragt. Skal den have sine fordele i svømme-, løbe eller cykeldelen, og er du interesseret i, at den samme dragt kan bruges til flere forskellige discipliner, så du er fri for at skifte? Det er værd at tage med i overvejelserne, når du skal finde den perfekte triatlondragt til dig.

Del med dine venner:

Comments are closed.