Polar H7 pulsbælte er pengene værd

0

Her på VeloVelo.dk har vi set nærmere på Polar H7 pulsbæltet. Vi har bl.a. været ude at teste det sammen med en smartphone og Polars populære fitness-app ”Polar Beat”. Hvordan testen gik kan du læse mere om længere nede på siden. Først du skal vide lidt mere om Polar H7.

Polar H7 er et meget komfortabelt pulsbælte

Noget af det første som overraskede meget positivt ved dette pulsbælte, det er uden tvivl kvaliteten af materialet. Bæltet er uhyre blødt og lækkert at røre ved. Derudover er det meget komfortabelt at have om brystet takket være det meget bløde materiale.

  • Polar H7 er kompatibelt med en lang række Polar-produkter og andre træningsenheder såsom smartphones
  • H7 giver en meget hurtig og nøjagtig puls, hvilket især er fordelagtigt, når du træner interval

Og det er altså en kæmpe fordel, da et pulsbælte helst skal sidde så godt som muligt, når du dyrker motion med høj intensitet. Der findes nemlig ikke noget værre end at have et bælte på som sidder og irriterer – det kan ødelægge hele træningen.

Kan med fordel bruges sammen med Polar Beat

Polar Beat er Polars træningsapp. Denne app er meget brugervenlig og oplagt at bruge sammen med H7. Hvis du for eksempel endnu ikke har fået købt dig et Polar pulsur, så er det oplagt at bruge din smartphone, Polar Beat og pulsbæltet. På den måde kan du effektivisere din træning ganske markant og samtidig få et fantastisk indblik i, hvordan din puls er under hård træning.

Specifikationer

  • Modelår: 2015
  • Integreret Bluetooth Gymlink teknologi
  • Størrelse: Kan justeres fra og med M til og med XXL 

Vidste du godt, at pulsbæltet fra Polar fås i sort, blå og pink?

Test af Polar pulsbæltet

Herunder kan du læse mere om, hvad vi især hæftede os ved under testen af pulsbæltet. Den eneste ulempe vi kan nævne, det er prisen. Pulsbæltet koster i omegnen af 500 kr., hvilket er forholdsvist meget for et pulsbælte alene, men kvaliteten er så også en af de bedste på markedet.

  • Super lækkert materiale
  • Nem at tage af og på
  • Er hurtig til at parre signal med din valgte enhed

Alt i alt: H7 er pengene værd

Der er bestemt ingen tvivl om, at Polar H7 er et af de dyreste pulsbælter på markedet, men det har sine gode grunde. Pulsbæltet er nemlig ganske kvalitetsfyldt og bærer præg af at være mere eksklusivt end så mange andre pulsbælter.

Derfor er vi på VeloVelo.dk enige om, at Polar H7 er alle pengene værd, hvis du gerne vil have et bælte som sidder meget komfortabelt og som samtidig kan måle din hjerterytme meget præcist.

Polar H7 pulsbæltet er venligst sponseret af Bikester.dk.

Del med dine venner:

Comments are closed.