Proteinbar test: LinusPro Protein Bar

0

På lange træningsture er det nødvendigt at få tilført noget energi undervejs. Dette kan med fordel ske i form af et bagerstop, men det kan faktisk gøres billigere og hurtigere: Nemlig i form af en proteinbar fra LinusPro.

Her på VeloVelo.dk har vi netop testet de populære proteinbars fra LinusPro – og vi blev ikke skuffet. Læs vores anmeldelse/test herunder og find ud af om disse bars er noget for dig!

OBS: Disse proteinbars kan med fordel også indtages efter træning, da de indeholder en pæn mængde af proteiner som er med til at effektivisere din restitution.

Om testen

Disse bars er testet over to gange. Den ene gang er der indtaget én bar i forbindelse med to timers spinning. Den anden gang er der indtaget én bar i forbindelse med 2,5 times cykling udenfor i moderat tempo.

Funktion – Virker den?

Det vigtigste at kigge på – i forhold til proteinbars til cykelryttere – er selvfølgelig om de virker. Overordnet set gav baren en ganske fin mæthedsfornemmelse, hvilket er lækkert, når du cykler langt og derfor ikke vil have følelsen af at være sulten.

I forhold til en cykeltur på ca. 2 til 2,5 timer er én proteinbar rigeligt – især hvis du kombinerer den med energidrik eller lignende. Som sagt gav baren en fin mæthedsfornemmelse samtidig med, at trætheden udeblev. Der er ingen tvivl om, at effekten varierer afhængig af, hvor langt og intensivt du kører. Kører du et par timer i moderat tempo, så er én proteinban optimalt.

Smag – Smager den godt?

proteinbar testNoget som overraskede os meget positivt her på VeloVelo.dk, det var faktisk smagen. Nu testede vi lidt forskellige smagsvarianter og de smagte stort set alle sammen rigtig godt.

Derudover er konsistensen fast, men samtidig nem at tygge, hvilket er perfekt i vores øjne. Der findes ikke noget værre end en blød bar som mest af alt føles som en gel. Proteinbars må gerne være faste, så maven og munden har noget at arbejde med.

Pris – Er den pengene værd?

Der findes både proteinbars som er billigere og dyrere, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at prisen på LinusPro bars stemmer overens med kvaliteten. Du kan købe 24 x 60g for 399 kr. Det giver en enhedspris på ca. 16,6 kr. Denne pris synes vi er ganske godt givet ud taget i betragtning af, hvor god en smag du får samtidig med følelsen af at være ”mæt”.

Køb de gode proteinbarer hos LinusPro

Del med dine venner:

Comments are closed.