32Gi energi

0

Det hele skal spille, hvis du vil opnå det perfekt resultat som triatlet. Det er uanset, om du træner eller er til konkurrence. Cyklen skal være optimal, du skal have det rigtige udstyr og den rette påklædning. Og så skal du indtage den rigtige kost. I denne artikel vil vi fokusere på energiprodukter fra 32Gi, som er med til at give dig de sidste procenter, når du skal præstere dit ypperste.

Det kan du læse om

Alt fra sportsbarer til energidrik

32Gi er en producent, der hjælper dig med at forbedre dig som triatlet. Det gælder både, når du skal have fyldt energidepoterne, og når du skal restituere. 32Gi laver alt fra energidrikke til restitutionsbarer, og derfor kan du med fordel anvende flere forskellige produkter, fordi de har hver deres funktion.

Producenten har stort fokus på sundhed og tror på, at vi som mennesker er skabt med naturlige energidepoter, som vi kan bruge af. Her skal balancen hele tiden være sund og naturlig, og derfor er produkterne med til at give dig lige præcis det, du har brug for. Hverken mere eller mindre.

Se stort udvalg af 32Gi energi på Triudstyr.dk


32Gi sportsgel – et sundt og effektivt produkt

sportsgel

32Gi laver sportsgel, som både er sund og effektiv. Produkterne er lavet på brun rissirup, og de er derfor naturlige og velsmagende. Dertil er gelerne mere miljøvenlige end konventionelle pakker. Gelerne er blandt andet med til at spare på glykogenforbruget og er gluten- og laktosefri.

Du kan få produktet med forskellig smag, og hvis du udøver idræt med høj intensitet, kan du få glæde af sportsgel.


32Gi recover – restituer på den optimale måde

recover drink

Dette recover-produkt fra 32Gi er helt unikt. Det er det første produkt på markedet med en protein-restitueringsformel til atleter.

Ærteprotein indeholder alle de essentielle og ikke-essentielle aminosyrer, der gør, at musklerne kan restituere optimalt. Drikken indeholder kun nødvendige ingredienser for din restitution og er fri for kolesterol.

32Gi recover har et naturligt indhold af glutamin og en stærk aminosyreprofil. Begge dele er med til at styrke musklernes restitution. Det er den proteinprofil, der kommer tættest på de menneskelige proteinbehov ifølge FAO/WHO’s anbefalinger.


32Gi energibar – få det optimale energiniveau gennem hele træningen

energibar 32gi

Som atlet er det vigtigt, at du har et stabilt energiniveau gennem hele din træning eller konkurrence. Det er energibarer fra 32Gi med til at sikre.

Med energibarernes indhold på 240 kalorier fra sunde kulhydrater, fedtsyrer og proteiner sørger de for, at dit energiniveau forbliver stabilt.

Barerne kan med fordel indtages før træning for at sikre den perfekte energimængde i kroppen.


32Gi energidrik – få stabiliseret glykosen i kroppen

endure energi

Denne energidrik sørger for, at du har den perfekte mængde glukose i kroppen. Du må hverken have for meget eller for lidt, og her hjælper energidrikken med at fastholde glukosen på et stabilt niveau. Det giver en bedre og længerevarende energiforsyning.

En normal dosering af produktet er to skefulde, som blandes sammen med 650-700 ml vand. Doseringen vil virke i minimum to timer. Produktet kan fryses, hvis det ønskes.


32Gi Race – til dig, der skal bruge hurtig energi

energidrik

Som triatlet yder du sport med høj intensitet. Derfor kan det være nødvendigt at få hurtig energi, som kan stabilisere glukosen, så du kan yde optimalt. Det hjælper 32Gi Race med til.

Produktet har en hurtig virkning, men sørger stadig for en balanceret og vedvarende energi.

Drikken bruger en multi-carb-mekanisme, der giver stabile, men hurtige kulhydrater. Det modvirker et fald i blodsukkeret og sørger for, at atleten kan præstere sit ypperste.


32Gi G-Shot koffeinshot – til før din træning

koffeinshot

Med et lille shot ca. 45-60 minutter før din træning har du optimeret din mængde af koffein i kroppen. Kalorieindholdet er dog lavt, da produktet stort set ikke indeholder kulhydrater.

Produktet er godt for fordøjelsessystemet og egner sig til atleten, der dyrker idræt ved høj intensitet. Det opfylder desuden WADA’s standarder, så du kan være helt rolig ved at indtage shottet.


32Gi Hydrate tabs – produktet, der optimerer andre energiprodukter

hydrate tabs

32Gi Hydrate tabs opløses i vand og indtages herefter. Den er tilført vitamin B, så det bliver nemmere for dig at omsætte en energidrik eller -bar til energi i kroppen. På den måde hjælper tabletten dig.

Produktet er udviklet til at minimere dit tab af mineraler. Dertil øger det mængden af opløste elektrolytter. På den måde kan din krop bedst absorbere væske. Produktet har også en positiv effekt på dit immunforsvar.


32Gi Sports Chews

sports chews

Hvis du er på farten, har travlt eller er i energimangel under træning eller konkurrence, er sports chews vejen frem.

Produktet er tiltænkt som erstatning for et måltid eller en gel. Det indeholder det samme som to små bananer eller kogte kartofler, og derfor er det din vej til hurtig og sund energi.

Du kan uden problemer have løse sports chews liggende i en jakke eller lomme. De er nemme at tygge og kan hurtigt synkes, så du kan fokusere på sporten.


Se stort udvalg af 32Gi energi på Triudstyr.dk

Del med dine venner:

Comments are closed.