Assos Cykeltøj – Det bedste der findes!

0

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Assos cykeltøj er noget af det bedste, mest komfortable og ikke mindst mest holdbare du kan få. Cykeltøjet fra det schweiziske kvalitetsmærke henvender sig især til den kræsne rytter, der ikke ønsker at gå på kompromis med noget som helst.

I denne artikel ser vi nærmere på, hvorfor Assos er så anerkendt et cykeltøjsmærke som det er. Materialer i højeste kvalitet og stor opfindsomhed er bl.a. to ting, der ligger til grund for mærkets massive succes her i Danmark, men i den grad også i udlandet.

Udvalgt cykeltøj fra Assos

Herunder har vi håndplukket en række beklædningsdele fra Assos sortiment og beskrevet dem yderligere. På den måde kan du hurtigt finde ud af om dette mærke er noget for dig!

assos cykelshortsAssos cykelshorts – T. Campionissimo S7

Campionissimo S7 er en yderst innovativ og populære cykelbuks, der hører til de absolut bedste på markedet. Cykelbukserne er udstyret med kompression, hvilket gør dem ekstra behagelige at have på samtidig med, at de sørger for et mere effektiv blodomløb i benene.

Puden som sidder i disse T. Campionissimo S7 er en videreudvikling af en tidligere model, hvilket sikrer dig en yderst høj komfort. Puden er i øvrigt fæstnet til bukserne (for og bag) med løse sidestykker, hvilket betyder, at pude og buks kan arbejde uafhængigt af hinanden – og det styrker altså komforten ganske markant.

Disse cykelshorts fra Assos er set til 2.799 kr. hos Cykelpartner.dk

Hvorfor vælge Assos cykeltøj?

Er du meget i tvivl om, hvorfor du bør bruge flere tusinde kroner på cykeltøj, når du kan finde noget, der ikke koster mere end max. 1000 kr. for et helt sæt? Du skal vide, at der er KÆMPE forskel på Assos cykeltøj og andet du kan finde. Herunder bliver du klogere på, hvorfor det er værd at bruge så mange penge på beklædning til cykling.

Den bedste kvalitet på markedet

Hvis du elsker følelsen af frihed og ikke mindst tanken om, at du er iklædt det bedste af det bedste, så er det uden tvivl Assos du skal vælge næste gang der skal købes cykeltøj.

Kvaliteten bliver ikke meget bedre end det her! Assos er kendt for at producere cykeltøj i de absolut bedste materialer, der kan holde i evigheder. Derudover benytter de sig af den nyeste teknologi, hvilket sikrer dig den bedste oplevelse på cyklen som overhovedet mulig.

Komfort i verdensklasse

Noget af det som Assos er absolut bedst til, det er at skabe en uovertruffen komfort. Derfor er Assos cykeltøj værd at vælge, hvis du gerne vil undgå irritation, når du cykler.

Især Assos cykelbukser er som sendt fra cykelhimlen. De er især gode, hvis du skal køre lange ture og derfor slider meget på din hud. Cykelbukser fra Assos er det perfekte valg, hvis du gerne vil sidde så godt som muligt, når cykler.

Altid først med nye materialer og teknologier

En anden god grund til at vælge Assos er, at de altid er først med nye materialer og teknologier. Det vil sige, at du kan forvente cykeltøj som er fremstillet på baggrund af de bedste materialer og den nyeste teknologi, hvilket sikrer dig den bedste kvalitet og højeste komfort som muligt.

Assos T. Campionissimo S7

Assos T. Campionissimo S7 er med stor sandsynlighed verdens bedste cykelbukser

Assos er ”den billigste løsning” på lang sigt

Og hvad menes der så med den overskrift? Det er faktisk ikke løgn. Hvis du køber Assos cykeltøj, så kan du forvente, at det holder i rigtig mange år. Derfor skal du ikke ud at investere i nyt tøj efter hver sæson, fordi det nuværende cykeltøj er slidt op.

Det er bestemt ikke utænkeligt, at du kan bruge et par Assos cykelbukser efter 10 år. Der er altså tale om en meget holdbar kvalitet! 

Find Assos cykeltøj på udsalg hos Cykelpartner.dk

Som du nok allerede har fundet ud af, så er Assos cykeltøj ganske dyrt. Derfor er det oplagt at kigge lidt efter udsalg, gode tilbud og lignende, når der skal handles nyt cykeltøj.

Hos Cykelpartner.dk har de noget som de kalder for ”rodekassen”. I denne rodekasse kan du være heldig at finde Assos cykeltøj til uhørte lave priser.

Gå til Cykelpartner.dk og se om du kan finde Assos på udsalg

Assos – Cykeltøj med oprindelse i Schweiz

Assos er et mærke, der har sin beliggenhed i Lugano. Mærket er familieejet af et schweizisk firma og er grundlagt af den tidligere prorytter Toni Maier. Assos går som sagt meget op i kvalitet og komfort. Det er bl.a. også derfor, at de har deres eget testteam, så de er 100% sikre på, at deres produkter lever helt op til forventningerne og de krav som den professionelle cykelverden stiller.

Del med dine venner:

Comments are closed.