Hvad siger andre om VeloVelo.dk?

Er du i tvivl om, hvorvidt VeloVelo.dk fortjener din tid og opmærksomhed? Og tvivler du på om du overhovedet kan blive en bedre cykelrytter ved at læse vores artikler og indlæg? I så fald vil vi anbefale dig at tage et kig på nedenstående testimonials/udtalelser fra motionscykelryttere og andre relevante personer som har besøgt denne side.


tobias ecykelhjelmNu cykler jeg en del og dyrker en del sport i min hverdag generelt, og det har jeg efterhånden gjort i nogle år. Selvfølgelig har jeg løbende gjort mig mine egne erfaringer, og det mener jeg også er det vigtigste langt hen af vejen – men når det så er sagt, så synes jeg også at det er super fedt at få nogle andre input til ens træning, samt få andre synspunkter på nogle af de erfaringer jeg gør mig i dagligdagen. Jeg bruger også Velovelo.dk til at få inspiration og læse anmeldelser af forskellige produkter, som jeg overvejer at købe.

– Tobias Ehlig


Jeg cykler en del i mine hverdage. Det er svært at få tid til at cykle på et ’nogenlunde’ plan, når jeg har et krævende arbejde. Netop derfor bruger jeg VeloVelo.dk. Med VeloVelo.dk slipper jeg for at læse dødkedelige og intetsigende artikler om cykling. VeloVelo.dk har altid nye og friske anmeldelser, som er konkrete – uden alt det ligegyldige. Det er noget, jeg godt kan lide!

– Casper Victor Jensen


Ønsker du at komme med en udtalelse? Kontakt os på hej@velovelo.dk