Fizik sadel

0

Fizik er anerkendt som en sadelproducent, der emmer af kvalitet. Og derfor kan du med et køb af en Fizik sadel være sikker på, at du ikke går på kompromis med hverken komfort eller kvalitet. Vi vil her komme med inspiration til Fizik sadler til dig.

Fizik sadler er behagelige og med høj kvalitet

Mange triatleter finder kvaliteten af sadlen vigtig. Derfor er Fizik også en favorit hos mange, da de sørger for både komfort og aerodynamik.

Hvis komfort er i højsædet hos dig, kan Fizik Arione K:ium anbefales. Den er designet med Wingflex-teknologi, som gør det behageligt at træde i sadlen, når lår og sadel mødes.

Det kan også være, at vægtfordelingen er din højeste prioritet, og det gør Fizik Antares R3 Kium til en oplagt mulighed. Sadlen har en bredere platform til vægtdistribution, så der kommer en ideel fordeling mellem for- og bagende.

Du behøver ikke at tabe dig – sadlen kan blive let!

Fizik producerer også sadler i carbon, som er et materiale i topkvalitet. Carbon er meget let, og det betyder, at cykelsadlen kan fremstilles i et ultralet materiale, som er præstationsfremmende. Er vægt alfa og omega for dig, er Fizik Antares 00 et godt bud. Det er en carbonsadel, der vejer sølle 140 gram.

Et alternativ kunne være Fizik Aliante 00, som også er en carbonsadel. Her er der også fokus på komforten, og derfor er den meget alsidig.

Leder du efter en carbonsadel til en lidt billigere pris, er Fizik Mistica Carbon Braided en mulighed. Den er særligt kendetegnet ved at være uden næse og er optimal til triatleter.

En Fizik sadel er et produkt for alle

Uanset om du er triatlet på højt niveau eller blot udøver triatlon på motionsniveau, er amatør cykelrytter eller professionel, vil sadlerne fra Fizik hjælpe dig i din træning. Hvis du jagter en bestemt tid, vil sadlen give dig en god aerodynamik og komfort, som er med til at fremme din ydeevne i bestræbelserne på at nå dit mål.

Er du motionist, vil du opleve en øget træningsglæde, da sadlens komfort vil påvirke din lyst og dit humør til at træne. Ligeledes vil du også her opleve forbedrede resultater, som er med til at holde motivationen i vejret.

Del med dine venner:

Comments are closed.