Annoncering

Kan du se en fordel i at annoncere på VeloVelo.dk? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi er meget åbne over for samarbejdsaftaler, partnerskaber og lignende med henblik på at skabe en win-win situation for begge parter. Det er dog vigtigt for os, at de produkter/ydelser som skal annonceres har en relevans for vores læsere.

Herunder kan du bl.a. se, hvad vi kan tilbyde dig af annonceringsmuligheder:

  • Advitorials
  • Bannerannoncering
  • Nyhedsbrevsannoncering
  • Affiliate Marketing
  • Social Media Marketing

Test af produkter

Hvis du gerne vil have øget kendskabsgraden til din forretning og-/eller booste salget af et bestemt produkt, kan du med fordel lade os teste dine produkter. Da personerne bag VeloVelo.dk er erfarne motionscykelryttere kan du være sikker på, at dine produkter bliver testet på meget professionel og omhyggelig vis.

Derudover bærer vores tests og anmeldelser præg af høj kvalitet, hvilket sikrer dig som forhandler den bedst mulige eksponering. Vi gør i høj grad brug af billeder, videoer og lignende i vores tests med henblik på at gøre dem så omfattende og relevante som mulig.

Hvad end du forhandler cykeltøj, energiprodukter, elektronisk, cykellys, cykelrejser eller noget helt sjette, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os og høre mere om dine muligheder.