Bliv en del af holdet

Har du også en stor passion for cykling? Vil du gerne være en del af en Danmarks hurtigst-voksende sider om cykling og cykelmotion? Kan du godt lide at skrive og dele ud af dine erfaringer? Hvis du kan svare ja på nogle af ovenstående spørgsmål, så er du selvskrevet til at blive blogger/skribent her på VeloVelo.dk.

VeloVelo.dk er en cykelblog, der i høj grad er drevet af frivillige bloggere og skribenter som har en passion for cykling som de ønsker at dele i form af artikler og blogindlæg om ALT, der kan relateres til cykling. Hvis du gerne vil være en del af dette spændende hold af motionscykelryttere, så er du mere end velkommen til at kontakte os på hej@velovelo.dk eller via kontaktformularen.

OBS: Det er vigtigt for os at slå fast, at alle motionscykelryttere er velkommen til at blive en del af holdet (niveau, alder, vægt, etnicitet osv. er underordnet). Dette er en cykelblog FOR motionscykelryttere som er drevet AF motionscykelryttere. 

3 grunde til at blive en del af VeloVelo.dk 

  • Dine artikler bliver læst af flere hundrede cykelinteresserede hver eneste måned
  • Mulighed for at teste spændende produkter
  • Du kan profilere dig selv eller din virksomhed

Derudover arbejder indehaveren af VeloVelo.dk som professionel tekstforfatter, hvorfor du også får en række skriveredskaber- og teknikker, der gør dig til en super dygtig blogger/skribent.

Vil du skrive en gæsteartikel?

Hvis du ikke har lyst til at blive en fast del af dette fantastiske team på VeloVelo.dk, har du også mulighed for at skrive en gæsteartikel. Gæsteartikler er især noget for dig, der måske har en cykelforretning eller lignende og gerne vil øge din kendskabsgrad i form af omtale i en artikel.

For at komme i betragtning til en gæsteartikel, er det vigtigt, at nedenstående punkter er opfyldt:

  • Artiklen skal være på min. 600 ord og give værdi for vores læsere (MEGET VIGTIGT)
  • Den skal relatere sig til cykling
  • Billeder og illustrationer er meget velkomne så længe du har rettighederne til dem
  • Så få kommaterings- og stavefejl som muligt (Vi skal nok rette artiklen igennem inden publicering)
  • to udgående links i artiklen

Hvis du kan opfylde ovenstående krav, er du mere end velkommen til at sende din artikel til os.

Vi ser frem til at høre fra dig!