Drikkesystem til triatlon

0

Som triatlonudøver er det alfa og omega at tilføre kroppen energi og væske løbende. Til det er det smart at bruge et drikkesystem. Der findes et bredt udvalg af drikkesystemer til triatlon, som er med til at opretholde din væskebalance uden, at det bliver besværligt for dig og derved påvirker dit resultat. Vi har kigget nærmere på fire forskellige drikkesystemer, som alle kan købes på Triudstyr.dk.

Det kan du læse om

Elite Skekane-drikkesystem

elite skekane drikkesystem

Hvis du er mest komfortabel med en flaskeholder på cyklen, er dette Skekane-system en oplagt kandidat til dig. Bag på cyklen monteres en flaskeholder med plads til to flasker.

På holderen er der både plads til vandflasker og to C02-patroner. Ønsker du at aktivere flaskerne via en slange, er der også plads til stropper, der kan forbinde flasken og slangen.

Denne løsning er derfor alsidig og kan benyttes på flere forskellige måder.

Se prisen på Triudstyr.dk


Elite Aeton 750 ml-drikkesystem

elite aeton

Vil du gerne undgå at flytte hænderne fra styret, når du skal drikke, er Elite Aeton 750 ml-drikkesystemet en sikker vinder. Her monteres vandflasken hurtigt og enkelt på dine aerobars med dertilhørende slange op til munden.

Du skal heller ikke være bange for at spilde, selvom du kører i ujævnt terræn. Via en no-splash-svamp sørger drikkesystemet for, at du spilder minimalt med væske.

Se prisen på Triudstyr.dk


Profile Design FC35-drikkesystem

profile design drikkesystem til triatlon

Dette drikkesystem er så aerodynamisk, at det nærmest går i ét med din cykel. Med dette system kan du nemt holde styr på dine data via computeren, mens du har en smart og funktionel måde at opbevare både mad og drikke på.

Der medfølger holdere til dit sugerør, så du kan montere to slanger to forskellige steder. Det er ligeledes med til at bibeholde aerodynamikken, som er essentiel for at yde optimalt.

Se prisen på Triudstyr.dk


Profile Design RMP-drikkesystem

profile design rmp

Dette er et sadeldesign, der sidder helt problemfrit på bagsiden af cykelsadlen. Med en elliptiskformet klampe kan du nemt justere vinkling, og du kan selv vælge, om du vil have en eller to flasker i beholderen.

Dette er en klassisk løsning til dig, der er mest komfortabel med det traditionelle.

Se prisen på Triudstyr.dk

Del med dine venner:

Comments are closed.