Enkeltstartshjelm – Guide

0

Som triatlet og-/eller enkeltstartsrytter skal du naturligvis køre med hjelm. Hvis du vil levere de bedste præstationer på cyklen, skal du have en enkeltstartshjelm, som både er beskyttende og aerodynamisk. Her på siden har vi fundet syv gode tilbud, hvor du får høj kvalitet til prisen.

Giro Advantage enkeltstartshjelm

giro advantage hjelm

Giro er en kendt cykelhjelmsproducent, og med denne enkeltstartshjelm får du også en hjelm, som både er flot, praktisk og i topkvalitet.

Hjelmen er helstøbt, og det er med til at reducere hjelmens vægt og dermed optimere din præstation. Den aerodynamiske hjelm har også fem luftåbninger, der giver den en perfekt ventilation, så du ikke koger over. Hjelmen er godkendt under streng kvalitetskontrol, og derfor kan du være helt sikker på, at dit hoved er i god behold i tilfælde af styrt.

Se prisen her


Rudy Project Wing57

rudy projekt wing57

Hvis aerodynamik er alfa og omega for dig, så er denne hjelm et must. Den er udviklet af John Cobb, som er hjernen bag aerodynamik.

Hjelmen er udstyret med JETSTREAMAerodynamisk hale, der kan sættes på via en magnet. Dertil beskytter hjelmens visir mod UV-stråler, så belastningen for øjnene minimeres.

Du kan selv justere op og ned på ventilationen og aerodynamikken, der kategoriserer hjelmen som et absolut topprodukt.

Se prisen her


Met Drone – trihjelm

met drone trihjelm

Denne hjelm er designet så aerodynamisk, at den kan spare dig for 10 watt ved en fart på 50 km/t. Det giver dig den perfekte mulighed for at øge din topfart og levere et bedre resultat.

Hjelmens luftkanaler er optimale i forhold til afkøling, da de leder luften væk fra hovedet, så du ikke overopheder på din cykeltur.

Visiret er konstrueret med anti-tåbe-belægning. Det betyder, at der ikke kan komme fedtede fingre på det.

Se prisen her


Giro Air Attack Shield

giro air attack

Denne Giro-hjelm er effektivt aerodynamisk designet – og det får den til at gå i et med luftmodstanden, så du derfor kan forbedre dine resultater.

Giro Air Attack Shield har et fastgjort eyeshield, der kan fjernes under opvarmning. På den måde får hjelmen flere forskellige funktioner.

Det nye airflow-design og det nye Roc Loc air-system gør denne hjelm til den nye benchmark i ydeevne.

Se prisen her


Rudy Project Boost

rudy boost hjelm

Rudy Project Boost-cykelhjelmen er yderst behagelig og effektiv takket være dens fantastiske aerodynamik. Den er udviklet med henblik på at forbedre ydeevne og komfort.

Visiret beskytter både mod sol, regn og vind, og hjelmen er designet med et Flip Up Optical Shield. Boost er også monteret med et superior ventilationssystem, der er i topklasse og hjælper dig med at komme af med varmen, når du præsterer. Det giver en optimal temperatur til hovedet.

Se prisen her


Sort Speedario Casco-hjelm med visir

speedario casco trihjelm

Denne sorte og elegante hjelm er produceret med en dobbelt ydreskal og patentereret luftlinjer, så du kan opnå en god topfart og derved forbedre dine resultater, når du sidder på enkeltstartscyklen.

Hjelmen hjælper dig også på vej via en enorm lethed, der gør den behagelig og effektiv at have på.

Se prisen her


Bell Javelin – Enkeltstartshjelm

bell javelin enkeltstartshjelm

Denne hjelm er udviklet i en vindtunnel, så den er med til at give en så aerodynamisk funktion som overhovedet muligt. Derfor har hjelmen også en minimal vindmodstand, som betyder, at du kan øge din topfart.

Bell Javelin er støbt i ét stykke, der er med til at give præstationsfremmende resultater. Med  tre luftkanaler giver hjelmen den optimale luft til hovedet, så temperaturen forbliver behagelig, selvom du presser dig selv.

Se prisen her

Del med dine venner:

Skriv en kommentar