Test af regnvest til cykling – Castelli Sottile Due Waterproof Vest

0

Der findes ikke noget værre end at cykle drivvåd rundt i det danske landskab. Derfor bør du som cykelrytter tage dine forholdsregler og anskaffe dig noget ”regntøj” af den ene eller anden slags.

Dette ”regntøj” kunne meget vel være en regnvest til cykling. Hos VeloVelo.dk har vi taget et nærmere kig på en af de mest populære regnveste på markedet lige nu. Nemlig Castelli Sottile Due Waterproof Vest.

Funktionalitet

regnvest til cykling

Castelli Sottile Due er en ganske anbefalelsesværdig regnvest til dig, der gerne vil have en letvægts-vest som formår at holde regn og vind effektivt ude. Da der ”kun” er tale om en vest, anbefales det at kombinere den med et par armvarmere – for eksempel Castelli Nanoflex. På den måde er din overkrop helt dækket ind.

Exceptionel til at holde vinden ude og kroppen varm

Hvis du på dine cykelture har problemer med at fryse brystkassen pga. en hård modvind, er der ingen tvivl om, at denne regnvest til cykling er et oplagt valg. Den er ekstremt god til at holde vinden ude og din krop varm. Især hvis du har baselayer + cykeltrøje på indenunder.

Et lille, men nævneværdigt minus

Det er et lille minus ved denne regnvest, at den er lavet i så skrøbelige materialer. Du skal være ret varsom, når du tager regnvesten af og på, da den føles meget skrøbelig at håndtere.

Dog kan langt de fleste cykelryttere leve med at være lidt varsom med regnvesten, når de kommer i tanke om, at den faktisk kun vejer 64 gram ved en størrelse large.

Pris og tilgængelighed

castelli regnvest

Som du måske allerede har lagt mærke til, er det de færreste danske forhandlere som vælger at inddrage Castelli i deres sortiment, hvilket er en synd og en skam. Derfor er du i langt de fleste tilfælde nødsaget til at kigge mod udlandet for at bestille en Castelli regnvest hjem.

Herunder har vi listet en række forhandlere som vi personligt har tiltro til og som vi ved har et stort udvalg af Castelli cykeltøj. Derudover er deres serviceniveau også højt, og vi har endnu ikke haft problemer med nogle af de køb vi har gjort hos de tre forskellige forhandlere.

Prisen for en Castelli regnvest er i skrivende stund set til 381 kr., hvilket er ca. 200 kr. under normalprisen.

Om regnvesten fra Castelli

cykelregnvest

En smart lynlås, der giver dig adgang til din cykeltrøjes baglommer

Castelli Sottile Due er lavet i ekstremt lette materialer, der kan holde regn og vind ude. Derudover er den udstyret med en lille lynlås på bagsiden, der giver dig adgang til dine baglommer i cykeltrøjen, hvilket er uhyre smart, da du så undgår at skulle have hele vesten af for at få en gel eller lignende.

Du kan i øvrigt også få en regnjakke til cykling fra Castelli lavet i de samme materialer. Se eksempel herunder.

 

En af de helt store fordele ved denne regn- og vindvest er selvfølgelig, at regn og vind bliver holdt væk fra din krop, så du kan cykle i regnvejr uden at blive drivvåd. Derudover er vesten også lavet i materialer, der lader din krop ånde, hvilket er uhyre vigtigt, da du producerer meget varme, når du cykler.

Herunder kan du se nogle af top-specifikationerne:

  • Letvægts-regnvest
  • Vejer kun 64 gram (str. large)
  • Den er udstyret med reflekser
  • Lynlås på bagsiden der giver adgang til dine baglommer
  • Vand- og vindafvisende materialer

Billeder

regnvest-castelli-3 regnvest-castelli-1

Del med dine venner:

Comments are closed.