Test af armvarmere – Castelli Nanoflex

0

nanoflex vandafvisendePå en kold og regnfuld dag på rammen, er det vigtigt at have den rette beklædning. I den forbindelse er et par armvarmere som sendt fra himlen. Armvarmerne holder som navnet også antyder dine arme varne samtidig med, at de holder vejr og vind ude.

Her på VeloVelo.dk har vi testet et par armvarmere fra det italienske mærke Castelli ved navn Nanoflex. Allerede nu kan vi godt afsløre, at det italienske mærke har formået at lave noget virkelig kvalitetsfyldt og lækkert med deres Nanoflex. Læs mere om det herunder.

Castelli cykeltøj kan bl.a. købes hos disse forhandlere:

Det kan du læse om

Information om Castelli Nanoflex

Castelli Nanoflex er et par armvarmere som er særdeles varme og åndbare. De har fået en avanceret behandling med nano-silikone, hvilket gør dem uhyre vandafvisende – og det er især en kæmpe fordel, når du cykler i regnvejr.

De kan med fordel også anvendes under tørre forhold, da de er meget åndbare takket være det lækre materiale som de er lavet i. Castelli lover ikke, at Nanoflex armvarmerne er 100% vandtætte, men det er uden tvivl meget tæt på (se videoen længere nede på siden).

Hvornår skal du bruge Castelli Nanoflex?

Der er ingen tvivl om, at Castelli Nanoflex er oplagte at bruge i især efterår, vinter og forårsperioden, hvor temperaturen godt kan svinge lidt. Dog er de også oplagte at iklæde sig om sommeren på en dag, hvor det regner eller er lidt køligt.

De er ganske nemme at tage af og på og fylder ingenting, hvis du gerne vil have dem med i din baglomme. Med en smule erfaring kan du hurtigt tage armvarmerne fra Castelli af og på imens du cyker.

Funktionalitet

Video – Se hvor vandafvisende de er!

Efter et par testture med armvarmerne på, står det klart: Funktionaliteten fejler bestemt ingenting. De varmer, er åndbare og afviser vandet som var det en smuk dame, der afviser en lidt for fuld mand på de sene nattetimer – DE ER EFFEKTIVE!

Derudover bør det nævnes, at de er ganske nemme at tage af og på, hvilket især er en fordel, hvis du ikke lige har tid eller lyst til at stå af cyklen for at få noget mere tøj på.

Udseende

Castelli Nanoflex er meget neutrale i designet. De bærer præg af den velkendte og sorte Castelli-farve. Derudover er de ”pyntet” med et Castelli logo og selvfølgelig navnet ”Nanoflex”.

Der er ikke just så meget at sige til udseendet udover, at de er ganske neutrale og stilfulde og passer til langt det meste cykeltøj pga. den sorte farve.

armvarmer test cykling nanoflex

Konklusion

Vores test af armvarmere – nærmere bestemt Castelli Nanoflex – giver et meget godt bud på om det er noget du bør investere i. Hvis du ikke allerede har gættet det, kan vi fortælle dig, at vi til hver en tid vil anbefale dig at købe Castelli Nanoflex.

Noget der især begejstrer os er den vanvittige evne til at afvise vand. Vandet flyver væk fra armvarmerne, når de kommer i kontakt. Det ser helt surrealistisk ud, når du hælder vand på armvarmerne.

En stor anbefaling skal der lyde herfra!

castelli nanoflex

Har du selv benyttet dig af Castelli Nanoflex?

Kom gerne med dine input og kommentarer om armvarmerne i kommentarboksen herunder. Vi vil gerne høre, hvad andre synes om Nanoflex.

Del med dine venner:

Comments are closed.