Test af benvarmere – Castelli Nanoflex

0

Der findes ikke noget bedre end at iklæde sig et par lækre benvarmere, der holder dig tør og varm på rammen under barske vejrforhold. Dog kan det godt være svært at finde benvarmere, der lever op til forventningerne – eller kan det?

Jeg har testet Castelli Nanoflex benvarmere og må sige allerede nu, at jeg er imponeret. Læs mere om hvorfor herunder.

Forhandlere og pris

Castelli Nanoflex benvarmere forhandles af en lang række butikker. Herunder kan du se VeloVelo.dks foretrukne forhandlere af Castelli. Bemærk at det er alle udenlandske forhandlere, hvorfor leveringstiden godt kan snige sig op omkring 14 dage på udvalgte produkter.

castelli nanoflex benvarmer

Funktionalitet

En af de helt store fordele ved Castelli Nanoflex benvarmere er, at de er uhyre nemme at tage af og på. Derudover er de uhyre bløde og lækre indeni, hvilket gør det til en sand fornøjelse at cykle rundt med dem.

Nanoflex-materialet er i øvrigt med til at holde regnen væk fra benene – og det må jeg sige, at de gør. Jeg testede dem lige hurtigt under vandhanen for at se, hvordan de reagerer med vand – og jeg var imponeret. Benvarmerne kastede vandet af sig som var det to af de samme magnetiske poler, der forsøgte at komme tæt på hinanden.

For at få et indtryk af, hvor gode Nanoflex benvarmerne egentlig er, kan du med fordel se nedenstående demonstration. Bemærk at det i videoen er Nanoflex armvarmere, men materialet er helt det samme.

Castelli Nanoflex benvarmere er perfekte til de kolde og våde dage

Benvarmerne fra Castelli er uden tvivl perfekte at bruge på de kolde og våde dage, hvor du har brug for at holde dig tør og varm under træningen eller cykelløbet.

Benvarmerne er oplagte at bruge hele året rundt – også de sommerdage, hvor vejret ikke altid er helt godt. Dog bliver det for varmt at bruge dem, hvis temperaturen ligger omkring de 22 grader. 

Udseende/Design

Som du kan se er designet meget neutralt. Der er ikke så meget slinger i valsen rent designmæssigt, hvis du vælger disse benvarmere fra Castelli. De har nøjagtigt samme design som Nanoflex armvarmerne, hvilket vil sige, at de passer godt sammen.

Dog passer benvarmerne også ganske godt med så meget andet cykeltøj, da de som sagt er meget neutrale i designet og bærer præg af et helt sort look som meget cykeltøj i forvejen er.

castelli benvarmer

Benvarmerne er udstyret med en smart lynlås, så du kan få dem af og på – selvom du har cykelsko på

Vurdering: Kan Castelli Nanoflex benvarmere anbefales?

Hvis du er på udkig efter et par lækre benvarmere, der kan holde dig varm og tør under de værste vejrforhold, så er der ingen tvivl om, at disse Castelli Nanoflex benvarmere er et oplagt valg.

Jeg har indtil videre kun været meget glad for dem, og de er uden tvivl super lækre at have på, når det regner eller er lidt koldt udenfor. Og skal der nævnes et ekstra lille plus, så er det lynlås-slippen nederst på hvert bukseben. Slippen sørger for, at du kan tage benvarmerne af og på selvom du har cykelsko + skoovertræk på.

Del med dine venner:

Comments are closed.