Gaver til cyklisten

0

Det er snart jul, og det betyder typisk, at du skal give gave til en eller flere personer. En af disse personer kunne meget vel være begejstret for cykling, hvorfor en ”cykelgave” vil være perfekt at give.

Her på siden har vi samlet en række gaver til cyklisten. Nedenstående gaveideer kan du med fordel lade dig inspirere af, hvis du har svært ved at finde den perfekte gave til ham eller hende som elsker at cykle.

The Grand Tour Cook Book af Hannah Grant

Hannah Grant – som er kok på Team Tinkoff, hvor bl.a. Michael Valgren kører – har lavet en super bog om cykelryttervenlig mad. Bogen er fyldt med lækre opskrifter, der sørger for, at du aldrig går kold på cyklen.

Denne opskriftsbog er perfekt at give til ham eller hende som gerne vil optimere sin kost og dermed præstere bedre på cyklen.

Læs mere om opskriftsbogen til cykelryttere og motionister.

Enhver cyklist drømmer om et actionkamera

Hvis du gerne vil gøre dig ekstra godt bemærket, så er der ingen tvivl om, at du skal forære et actionkamera i gave. På den måde kan cyklisten filme sine vildeste, sjoveste og ikke mindst flotteste cykeloplevelser.

Hos Cykelpartner.dk kan du bl.a. købe det helt nye og meget anmelderroste Garmin Virb XE.

Castelli cykeltøj er en sikker vinder

Hvis cyklisten du skal give gave mangler cykeltøj, så er der ingen tvivl om, at du bør se nærmere på mærket Castelli. Castelli cykeltøj er noget af det mest kvalitetsfyldte tøj du kan få. Det stammer fra Italien og har i mange år været cykelrytternes foretrukne brand. Lige nu kører Team Cannondale Garmin for eksempel i Castelli, hvilket vidner om en kvalitet ud over det sædvanlige.

Hos http://www.bcw.dk/ finder du det bedste af det bedste Castelli cykeltøj til ganske fornuftige priser.

Friluftsgrej plejer også at tiltale cyklisten

Rigtig mange cyklister og motionister har også en forkærlighed for friluftsliv. I den forbindelse kan en gave inden for dette område måske været meget interessant? Du kan for eksempel give ham eller hende en rigtig god udendørsjakke eller måske et par gode vandresko, hvis det er gåture i skoven som er den helt store hobby.

Se stort udvalg af friluftsgrej hos http://www.outdoornu.dk/.

Del med dine venner:

Skriv en kommentar