Anbefaling: The Grand Tour Cookbook

0

Hvis du skal performe optimalt, er det uhyre vigtigt, at din kost sidder lige i skabet! Cykling er en meget energikrævende sport, hvorfor det er ganske fornuftigt at spise de rette madvarer, hvis du gerne vil præstere så godt som muligt.

Drop kostvejlederen – Køb The Grand Tour Cookbook!

Som du måske allerede ved, kan det være ganske bekosteligt at få professionel hjælp til kosten af en kostvejleder. Heldigvis findes der en billigere og næsten ligeså effektiv måde at optimere sin kost som cykelrytter på – nemlig The Grand Tour Cookbook.

Hvad er The Grand Tour Cookbook?

The Grand Tour Cookbook er i sin grundform en kogebog, der indeholder et væld af ”cykelryttervenlige”-opskrifter. Bogen henvender sig især til dig, der har en interesse for cykling eller måske dyrker ekstrem- og langdistancesport.

The Grand Tour Cookbook er skrevet af den professionelle kok Hannah Grant, der i en lang årrække har været team kok for Riis Cycling – altså det vi i dag kender som Tinkoff/Saxo. I samarbejde med ernæringseksperten Anne Dorthe Tanderup har hun forfattet denne bog, der bygger på de opskrifter som det professionelle cykelhold fik fornøjelsen af under Tour de France for et par år siden.

De bedste forudsætninger for at præstere optimalt

Der er ingen tvivl om, at du ved at følge denne bog får de bedste forudsætninger for at præstere optimalt under din sport. Derudover får du også en række gode tips til, hvad du skal spise før, under og efter et cykelløb.

I bogen finder du i øvrigt også en masse interviews med stjerner som Alberto Contador og Chris Anker Sørensen, der udtaler sig om, hvor vigtigt det er for dem at få det rette at spise, hvis de skal kunne præstere maksimalt.

Se hvordan Hannah Grant arbejder under Tour de France i videoen herunder

3 grunde til at du skal købe den populære ”kogebog”

Du lærer at give kroppen det bedst mulige brændstof til at yde optimalt

Hvis du gerne vil være en bedre cykelrytter, er det ikke nok at træne hårdere og længere. Din kost skal også fokuseres på. Med The Grand Tour Cookbook lærer du at give kroppen det rette brændstof på de rette tidspunkter – og på den måde bliver du en markant bedre rytter.

The Grand Tour Cookbook giver dig en sundere og mere overskudsrig livsstil

En sund kost har ikke kun en positiv effekt på dine evner som cykelrytter. Det har også en positiv effekt på dit liv generelt. Ved at spise sundt får du en sundere livsstil, hvilket kaster et mere overskudsrigt sind af sig.

Du får et væld af lækre opskrifter og madtips fra nogle af de bedste eksperter på området

Savner du lidt inspiration i køkkenet? Vil du gerne prøve kræfter med super sunde og nærende opskrifter? I så fald er denne kogebog uden tvivl et godt køb. Nogle af de bedste eksperter på området deler rundhåndet ud af deres bedste tips og tricks til den sunde madlavning.

The Grand Tour Cookbook kan købes hos Gucca.dk

Del med dine venner:

Comments are closed.