Få mere energi på cyklen og i hverdagen med juice og smoothies

0

Juice- og smoothiebølgen er for alvor skyllet ind over det danske land – og med god grund. Der er nemlig ganske mange vitaminer, mineraler osv. at hente i et glas med friskpresset juice eller smoothie.

Som cykelrytter er der faktisk mange fordele at hente ved at begynde at drikke friskpresset juice. Disse fordele kan du bl.a. læse mere om i denne artikel. Derudover kan du også læse om, hvordan du kommer godt i gang med at lave et væld af lækre og sunde juice og smoothies.

Anskaf dig en god saftpresser/juicer og kom i gang!

Den nemmeste måde at komme godt i gang med at lave juice og smoothies på er ved hjælp af en decideret saftpresser eller juicer – kært barn har mange navne.

Du kan få saftpressere i mange forskellige afskygninger og prisklasser, hvorfor det godt kan være lidt af en jungle at finde den rette maskine til dit behov. Heldigvis har vi gjort arbejdet for dig og sammenholdt en masse testresultater med henblik på at finde frem til den bedste saftpresser til prisen.

3 grunde til at du skal drikke friskpresset juice

Herunder kan du læse om tre af de store fordele, der er forbundet med at drikke friskpresset juice.

Større energiniveau (bliv hurtigere på cyklen)

En af de helt store fordele ved friskpresset juice er, at det er rigt på et væld af vitaminer og mineraler. Det vil sige, at du ved at drikke sådan en juice får et energiboost uden lige – og det er et sundt energiboost.

Det vil alt andet lige give dig et større energiniveau som du kan høste frugterne af, når du træner på din cykel eller er til løb.

Video: Philips HR1871 er blevet kåret som bedst i test saftpresser af mange forskellige medier. Se den i aktion herunder.

Det er godt for dine celler (hurtigere og mere effektiv restitution)

Derudover er juice også godt for dine celler. En sund og friskpresset juice er med til at give cellerne det fornødne brændstof. Det vil sige, at du ved at drikke et glas friskpresset juice lige efter træning eller cykelløb vil opleve, at din restitution bliver hurtigere og mere effektiv.

Når cellerne er ”loaded” med det rette brændstof, har de meget nemmere ved at gøre dine muskler friske og stærke igen.

Giver dig en følelse af velvære (det smager P*I*S*S*E godt!)

Den sidste fordel vi vil nævne her på VeloVelo.dk handler udelukkende om velvære. Du tror, det er løgn, men sådan et glas friskpresset juice med en masse frugter og grøntsager er virkelig noget, der får din hjerne til at fremstå 100% skarp. Og så smager det i øvrigt HIMMELSK!

Har du selv en juicer eller saftpresser? Hvad synes du om den? Har du nogle lækre opskrifter på juice og smoothies? I så fald er du mere end velkommen til at dele dem i kommentarboksen herunder. Vi er mange juiceinteresserede som leder efter inspiration.

Del med dine venner:

Skriv en kommentar