Saftpresser test – Hvilken juicepresser er bedst i test?

0

Her på VeloVelo.dk går vi ikke kun meget op i cykelmotion, men har også et stort fokus på den sunde livsstil. Derfor fandt vi det naturligt at lave en saftpresser test med henblik på at give dig noget brugbar og nyttig viden om, hvilke saftpressere/juicepressere der er kåret som de bedste i test hos diverse medier, magasiner, aviser osv.

Om vores test af saftpressere

For god ordens skyld skal det nævnes, at vi personligt ikke har testet nedenstående juicepressere. Det vi i stedet har gjort er at sammenholde mange forskellige testresultater og anbefalinger fra anerkendte medier (bl.a. Forbrugerrådet TÆNK) med det formål at finde de 3 bedste saftpressere på markedet.

På baggrund af et væld af testresultater og anbefalinger som vi har sammenholdt, er vi kommet frem til følgende tre saftpressere – der vurderes til at være bedst i test.

Bemærk: Vi henviser herunder til forhandlere som vi selv kan stå inde for. Der er tale om tre følgende forhandlere:

Philips HR1871 juicer – Bedst i test saftpresser

Philips HR1871 bedst i test saftpresser

Philips HR1871 er set billigst hos Wupti.com

 

Med en Philips HR1871 juicer kan du på rekordtid lave dig selv en lækker, sund og ikke mindst hjemmelavet juice. En af de helt store fordele ved denne juicer og en af grundene til bedst i test kåringen er, at den kan lave en stor portion juice ved hjælp af en forbedret si og ikke en meget kraftfuld motor på 800 watt.

Prissammenligning

Yderligere information om Philips HR1871 juicer

En anden stor fordel ved denne Philips HR1871 juicer er, at den er udstyret med et stort påfyldningshul på 80 mm. Det vil sige, at du slipper for at skære dit frugt og grønt i tern/skiver for at kunne saftpresse det.

Derudover samles alt frugtkødet ganske effektivt i frugtkødsbeholderen, hvilket gør den uhyre nem at gøre ren. Det er muligt at fremstille 2,5 liter juice, inden frugtkødsbeholderen skal tømmes.

Philips HR1871 har to hastigheder, hvilket gør det muligt at finjustere din saftpresser afhængig af, hvad det er der skal presses og laves til juice. Og som et ganske stort plus tåler juicepresseren maskinopvask.

Video: Se en ekspertdemonstration af Philips HR1871 herunder.

Specifikationer

 • Type: Centrifugal juicer
 • Effekt: 800 watt
 • Hastigheder: 2
 • Drypstop: Ja
 • Garanti: 2 år
 • Kapacitet: 2,5 liter
 • Påfyldningsrør: 80 mm
 • Alle dele tåler opvaskemaskinen
 • Uhyre nem at rengøre (QuickClean) 

Her er saftpresseren blevet omtalt/testet

Philips HR1871 er her på VeloVelo.dk kåret som bedst i test takket være de meget fine testresultater som saftpresseren har opnået hos den svenske side Expressen.se og det store tyske testmagasin Test.de. Begge test af saftpressere er fra 2013, hvorfor de stadig vurderes til at være relevante.

Bosch MES25A0 – Bedst til prisen

bosch saftpresser mes25a0

Denne flotte Bosch saftpresser ved navn MES25A0 er kåret som bedst til prisen, da den simpelthen giver dig en umådelig høj kvalitet for ganske få penge. Juicepresseren kan ganske effektivt presse saften ud af frugt og grøntsager og er i øvrigt også rigtig god til at opsamle det overskydende frugtkød.

Prissammenligning

Yderligere information om Bosch MES25A0 saftpresser

Bosch MES25A0 er en anbefalet saftpresser, der er udstyret med en kraftig motor på 700 watt. Derudover har saftpresseren et påfyldningsrør på hele 73 mm, hvilket betyder, at du i langt de fleste tilfælde ikke behøver at skære frugten i tern eller skiver, inden du smider den i juicepresseren.

Filterkurven i rustfrit stål er i øvrigt med til at sikre dig en meget effektiv opsamling af frugtkødet, der er lige til at smide i skraldespanden efterfølgende. Som en fordelagtig lille detalje er saftpresseren fra Bosch udstyret med gummifødder, hvilket sikrer dig en større stabilitet, når du arbejder med juiceren.

Stort påfyldningsrør

Bosch MES25A0 gør det ekstremt nemt for dig at lave juice takket være det store påfyldningsrør

Specifikationer

 • Effekt: 700 watt
 • Påfyldningsrør på 73 mm
 • Nem at rengøre (tåler maskinvask)
 • Hastigheder: 2
 • Garanti: 2 år
 • Kapacitet: 2 liter
 • Gummifødder sikrer stabilitet
 • Filterkurv i rustfrit stål 

Her er saftpresseren blevet omtalt/testet

Grunden til, at denne saftpresser fra Bosch er kommet med på VeloVelo.dks oversigt over bedst i test juicere skyldes, at den er blevet kåret som testvinder hos de to svenske forbrugermagasiner IDG.se og Smartson.se. Dog er det værd at bemærke, at de to tests er fra 2011 og dengang tog udgangspunkt i Bosch MES20A0.

MES25A0 er blot en opgradering af den gamle model, men den vurderes stadig til at være en af de bedste saftpressere på markedet – især hvis du tager den lave pris i betragtning. 

OBH 6749 Prestige saftpresser – Perfekt til nybegynderen

bedst i test saftpresser fra obh prestige

Har du altid drømt om at kunne lave friskpresset juice, smoothies, grøntsagsdrikke m.m. uden at betale en bondegård for selve juiceren? I så fald er OBH 6749 Prestige et perfekt køb.

Denne OBH saftpresser er en af forbrugernes favoritter takket være den høje kvalitet og lave pris. Læs meget mere om juicepresseren herunder.

Pris

OBH 6749 Prestige er set billigst hos Wupti.com. Den forhandles ikke af hverken Kitchenone.dk eller Whiteaway.com.

Yderligere information om Bosch MES25A0 saftpresser

Der er ingen tvivl om, at OBH 6749 Prestige er en saftpresser af meget høj kvalitet, selvom prisen ikke er vanvittig høj. Den har en motor på hele 800 watt, hvilket er ganske imponerende i forhold til den lave pris.

Derudover er påfyldningsrøret også så stort på maskinen, at du ikke behøver at bruge tid på at skære frugt og grønt i tern med henblik på at kunne få dem ned i saftpresseren.

Saftpresseren fra OBH er lige noget for dig, hvis:

 • Du gerne vil have en saftpresser med lang levetid
 • Du gerne vil have mulighed for at kunne bruge alle slags frugter og grøntsager i juicepresseren
 • Du gerne vil have mulighed for at justere hastigheden
 • Du gerne vil have en juicepresser, der er MEGET nem at gøre ren (alle aftagelige dele tåler opvaskemaskinen)
bedst i test obh prestige

OBH 6749 Prestige er kåret som bedst i test saftpresser af Metro.se i 2013

Specifikationer

 • Type: Centrifugal juicer
 • Effekt: 800 watt
 • Hastigheder: 2
 • Materiale: Stål
 • Testvinder hos: Det svenske forbrugermagasin Metro.se
 • Beholder til opsamling af frugtkød: Ja

Her er saftpresseren blevet omtalt/testet

OBH 6749 Prestige er en saftpresser, der har vundet flere tests. Saftpresseren fra OBH er bl.a. testvinder hos det svenske forbrugermagasin Metro.se, hvilket vidner om en meget høj kvalitet. Testen blev foretaget i 2013 og er derfor stadig aktuel.

Derudover er denne OBH saftpresser det oplagte valg for dig, der er ny inden for juice og smoothies og derfor ikke vil ud og investere alt for mange penge i udstyr. 

Valg af saftpresser – Det bør du vide!

Specifikationer du bør tænke over ved køb af saftpresser/juicepresser

Når du skal købe ny saftpresser eller juicepresser – kært barn har mange navne, er det en god ide at overveje følgende:

 • Hvor nem er den at rengøre?
 • Hvor effektiv er den til at presse saften ud af frugterne/grøntsagerne?
 • Hvor mange watt har den (min. 600 watt er at foretrække)?
 • Er påfyldningsrøret stort nok (en kande med juice kræver forholdsvis meget frugt)?
 • Hvor meget juice kan du lave pr. presning?

Video: Se juiceeksperten Mads Bo forklare om friskpresset juice

En juicepresser er en sund investering i dit liv

Der er ingen tvivl om, at du med en saftpresser laver en sund investering i dit liv. Derfor skal du ikke tænke for meget over, at du skal af med et par tusinde kroner, da denne investering vil betale sig selv hjem igen mange gange i form af et sundere helbred og et større overskud af energi.

Langt de fleste kan godt undvære et par tusinde kroner, hvis de med en saftpresser kan minimere risikoen for sygdomme som kræft, fedme og lignende.

Tilbehør til din juicepresser

En juicepresser kan typisk ikke stå alene. Derfor har vi herunder samlet lidt forskelligt tilbehør, der uden tvivl vil gøre din juiceoplevelse meget bedre!

High on Juice af Mads Bo

high on juice

Hign on Juice er en bog af juiceeksperten Mads Bo. I bogen får du en god introduktion til det at lave lækre og sunde juice. Derudover har Mads Bo også været så venlig at dele ud af en masse forskellige juiceopskrifter, der kan alt fra at give dig mere energi om morgenen til at gøre din hud sundere og pænere.

Bogen er skrevet i et dejligt afslappet sprog, hvor alle kan være med. Derudover indeholder den også en masse forskellige tips og tricks til, hvordan du kommer godt i gang med at lave juice.

High on Smoothies af Mads Bo

high-on-smoothies

Mads Bo er også smoothieekspert. Derfor har han også lavet en bog om smoothies. Denne bog er også anbefalelsesværdig til dig, der gerne vil godt i gang med at lave lækre smoothies med et væld af forskellige ingredienser.

Bogen minder meget om High on Juice, men er blot koncentreret om smoothie i stedet for juice. Hign on Smoothies er et godt køb, hvis du også gerne vil mestre smoothiens kunst.

Juiceglas

juiceglas

Det er ikke nødvendigt, men mange foretrækker at drikke deres friskpressede juice fra bestemte juiceglas. Det er ikke noget du som nybegynder behøver at investere i, men for nogen mennesker fuldender det den lækre og friske oplevelse det er at drikke friskpresset juice direkte fra sin egen saftpresser.

Find smarte juiceglas hos nedenstående forhandlere:

Saftpressere og cykling – Hvordan hænger det sammen?

Som cykelrytter eller anden sportsudøver er der faktisk mange fordele at hente ved at kaste sig over en saftpresser og drikke friskpresset juice. Læs om nogle af fordelene herunder.

Kosten spiller en afgørende rolle for din evne til at præstere

Som du nok allerede har fået tudet ørene fulde med, så spiller kosten en ganske særlig og stor rolle i forbindelse med din evne til at præstere på cyklen. Og da friskpresset juice bidrager til en sund kost med en masse antioxidanter, er der altså en ganske god grund til at investere i en juicepresser.

Antioxidanter er uhyre vigtige at få, hvis du træner meget. Hvis ikke du får tilpas mange antioxidanter via kosten, vil din krop begynde at nedbryde sig selv. Du vil bl.a. opleve influenzalignende tilstande i hårde træningsperioder, fordi kroppen ganske enkelt ikke kan følge med.

juicepresser og cykling

Drik friskpresset juice fra din saftpresser og tag førertrøjen på!

Opnå en mere effektiv restitution med sunde juice og smoothies

En anden kæmpe fordel ved at drikke friskpresset juice fra en juicepresser er, at du med stor sandsynlighed vil opnå en hurtigere og mere effektiv restitution. Et glas juice efter en hårde træningstur med mange intervaller er guld værd for din krop.

Derudover smager det helt fantastisk. Og det er altid rart at have noget at glæde sig til, når du sidder og slider i det på rammen.

Brug juicen som supplement til den daglige kop kaffe

Hvis du plejer at få dig en kop kaffe hver morgen med henblik på at få noget energi og vågne, er det en god ide at skifte 2-3 kopper kaffe ud om ugen med juice. Juice kan også give dig energi og virke opkvikkende. Den helt store forskel er bare, at juice er meget sundere for dig at drikke.

Kaffe indeholder store mængder koffein, hvilket virker dehydrerende på din krop. Derfor kan den daglige morgenkop med kaffe godt virke lidt som at tisse i bukserne. Det varmer kun i et øjeblik før det bliver koldt. Med juice kan du sikre dig et sundere og mere stabilt niveau af energi.

Dine erfaringer med juice og juicepressere

Har du selv en juicer? Hvordan bruger du den? Har du en opskrift du vil anbefale? Eller vil du måske anbefale en bestemt saftpresser? Vi vil meget gerne høre om dine erfaringer med saftpressere og juice i kommentarfeltet herunder.

Del med dine venner:

Comments are closed.