Vintertræning behøver ikke at være kedeligt

0

Hvem siger, at vintertræning er kedeligt? Det er nemlig bestemt ikke tilfældet, hvis du ved, hvordan du gør den sjov og udfordrende.

Her på siden kan du læse om tips og tricks til at gøre din vintertræning ligeså sjov som sommertræning.

Skift mellem løb, MTB i skoven, Hometrainer og styrketræning

Nøglen til en sjov vintertræning handler om variation. Det er bestemt ikke overraskende, at du synes vintertræningen er kedelig, hvis du ikke laver andet end at sidde på din hometrainer dag ud og dag ind.

Du skal variere din træning – det er nemlig både sjovt og ikke mindst udfordrende. Derfor kan du med fordel planlægge din træning på sådan en måde, at du skifter mellem forskellige træningsformer. Det vil sige, at du kan lave et program, der både inddrager MTB i skoven, hometrainer, styrketræning og løb. På den måde udfordrer du dig selv på mange områder, hvilket alt andet lige er med til at give dig en mere komplet og opadgående form. Husk også at inddrage intervaltræning et par gange om ugen!

Hvis du gerne vil i gang med at løbe lidt ved siden af din cykeltræning, så er det vigtigt, at du har den rette beklædning. Tag eventuelt et kig på udvalget af løbetøj du finder hos INTERSPORT, hvis ikke din løbegarderobe er up to date.

Sæt dig et mål med vintertræningen

Træning uden et decideret mål er kedeligt. Derfor er det en meget god ide at sætte dig et mål, inden du for alvor går i gang. På den måde har du en mening med træningen, hvilket alt andet lige gør dig mere motiveret.

Dyst mod dine venner og bekendte på hometraineren

I dag er det muligt at koble din hometrainer til online-programmer. På den måde kan du dyste mod dine venner og bekendte alt imens I hver især sidder hjemme foran jeres egen skærm. Det er uden tvivl noget, der holder dig til ilden – for hvem vil tabe til ham den lidt fedladne nabo eller kollega?

Tip: For at du får det maksimale ud af din hometrainertræning/konkurrence mod ligesindende, så anbefales det at have en god skærm og ikke mindst en stabil internetforbindelse. Brug http://www.bredbaandsguiden.dk/ hvis du gerne vil se, hvilke bredbåndsmuligheder du har.

Del med dine venner:

Comments are closed.