Vil du gerne være mere aktiv?

0

Annonce

Har du et job, der er ganske stillesiddende, og synes du det er svært at tage sig sammen til at bevæge sig derhjemme, kan kroppen hurtigt blive træt af manglende aktivitet. Det er almenkendt, at motion er sundt for helbredet – både fysisk og mentalt, men det betyder ikke, at det ikke kan være en kamp at få bevæget sig. I denne artikel får du tips til, hvordan du kan begynde at bevæge dig mere.

Sæt tid af til bevægelse

Hvis dine dage føles meget pakkede, er det svært at forestille sig, at du får lyst til spontant at klemme bevægelse ind hver dag. Derfor vil det være en god idé at sætte tid af hver dag til at kunne bevæge sig. Måske kan du godt bruge et par timer om aftenen med en god serie. Her kan du fx tage serien med ned i dit fitnesscenter og gå eller løbe på løbebåndet, mens serien spiller fra din telefon. Der er ingen skam i at trænge til lidt underholdning imens, og det gør ikke din motion mindre sund, bare fordi du kan følge med i din yndlingsserie samtidig!

Hvis du slet ikke kan finde tid i hverdagen til bevægelse, kan du skifte dit nuværende transportmiddel ud med cyklen! Find en elcykel til herrer her: https://www.jensencykler.com/cykler/elcykel/elcykel-herre. Når du bruger en elcykel, behøver du nemlig ikke komme svedig ind på arbejdet, men du har stadig rørt kroppen, og kan måske træde lidt ekstra i pedalerne på cykelturen hjem igen!

Bevægelse skal være sjovt

Hvis du synes, det er intimiderende eller uoverskueligt at motionere, er det nok, fordi du sætter høje forventninger til, hvad det vil sige at motionere. Der er ingen bevægelse der er dårlig bevægelse! Derfor er en simpel gåtur på ingen måde for lidt! Og så kan du altid skrue op for mængden af motion, hvis du får lyst!

Del med dine venner:

Comments are closed.