Trigger Point – The GRID

0

Trigger Point The GRID er en såkaldt skumrulle som uden tvivl er en af de bedste på markedet. Den er designet på sådan en måde, at den indeholder forskellige ”sværhedsgrader”/”hårdheder”, hvilket er uhyre smart, hvis du for eksempel har en muskel som er meget øm og derfor ikke kan tåle så hård en massage.

I denne artikel kan du læse meget mere om den populære skumrulle, der i øvrigt benyttes af flere professionelle cykelhold verden over.

Hos Wiggle.com kan du købe de populære Trigger Point produkter

Trigger Point The GRID besidder mange fordele

trigger point the GRID skumrulleGør din træning mere effektiv

Ved at benytte Trigger Point The GRID i din træning, vil du meget hurtigt opleve, at din krop vil have mere overskud, kunne yde mere og ikke mindst være mere resistent mod skader.

Skumrulleren er perfekt at bruge som en fast del af dit træningsprogram, da det uden tvivl vil give din krop et boost i den rigtige retning. Din træning vil blive mere effektiv og efter et par uger kan du ikke leve uden din skumruller (jeg taler af erfaring).

Den ”massageteknik” som skumrullen bærer præg af hedder Myofascial Compression Technique (MCT). Denne teknik har mange atleter verden over haft stor succes med.

Denne øvelse er især god

Øvelsen du ser i videoen herunder er især god at udføre for dig som cykelrytter. Grunden til, at øvelsen er så god skyldes, at den går ind og holder senebåndet afspændt, hvilket er uhyre vigtigt i forhold til at få det maksimale ud af din cykeltræning.

Derfor skal du som cykelrytter benytte dig af en ”skumruller”

Perfekt til selvmassage

skumrulle

Med skumrullen fra Trigger Point kan du effektivisere din cykeltræning

Trigger Point The GRID er perfekt til selvmassage. Hvis du i forvejen går til massør og-/eller fysioterapeut, så skal du vide, at det er vigtigt, at du selv gør noget aktivt for at holde din krop i tip top stand.

I den forbindelse kan du med fordel massere dig selv ved hjælp af skumrullen. Den er uhyre nem at bruge, og efter massagen vil du opleve en stor følelse af velvære.

Opnå hurtigere og mere effektiv restitution

Hvis du har problemer med at restituere, så er der også mange fordele at hente med denne skumrulle. Den er i øvrigt perfekt at bruge efter dine hårde træningspas, da den er med til at løsne dine muskler op og få gang i blodgennemstrømningen, hvilket som bekendt har en meget stor indflydelse på, hvor hurtigt og effektivt du restituerer.

skumrulle trigger point til cyklingMere fleksible og smidige muskler

Har du svært ved at komme ned i bøjlen uden at få ondt i lænden? Har du ondt i skuldre og nakke, når du cykler længere ture? Vil du gerne være mere smidig? Hvad end du har lyst til, så kan Trigger Point The GRID hjælpe dig.

Ved at bruge skumrullen i din daglige træning kan du se frem til at få mere fleksible og smidige muskler. 

Er også meget effektiv til coretræning

Skumrullen er også ideel til coretræning. Som du nok allerede ved, så er en stærk core med til at få mere kraft ud i dine pedaler. Derfor kan det godt betale sig at bruge 3 x 15 minutter om ugen på at træne din core, så du kan effektivisere dit tråd. Til det er skumrullen perfekt.

Del med dine venner:

Skriv en kommentar