Test af termohue – Castelli Viva Thermo Skully

0

Når vinteren nærmer sig, kan det godt være ret så koldt for hovedet at cykle i det danske landskab. Derfor er det en god ide at tage en termohue på under hjelmen med henblik på at holde den kolde vind udenfor.

Hos VeloVelo.dk er vi fornylig kommet i besiddelse af en termohue fra Castelli som faktisk har vist sig at være et ganske godt bekendtskab under de lidt koldere ture på rammen. Termohuen er selvfølgelig blevet testet, så du kan vurdere om Castelli Viva Thermo Skully er noget for dig.

castelli viva thermo skullyFunktionalitet/Pasform

Først og fremmest er huen lavet i nogle lækre materialer herunder det populære thermoflex. Den er uhyre blød at røre ved og ikke mindst behagelig at have på hovedet. Derudover er pasformen ganske god: Den former sig effektivt efter hovedet.

Kan termohuen holde hovedet og ikke mindst ørene varme?

Ja – det kan den! Termohuen fra Castelli blev testet et par ture i december og starten af januar – og har vist sig at være ganske god. Den formår effektivt at holde vinden og kulden ude samtidig med, at du nemt kan ånde i den.

En god termohue skal ikke bare kunne varme. Den skal også kunne transportere sveden væk. Og må man sige, at denne hue fra Castelli formår.

termohue cykling castelli

Termohuen er varm og samtidig åndbar

Design

Som du kan se på billederne er designet meget enkelt. Termohuen prydes af et Castelli logo på fronten og selve navnet langs siderne. Valg af farve afhænger selvfølgelig af smag og behag, men hvis du gerne vil øge chancen for at blive set i trafikken, er den neongule farve værd at vælge.

Termohuen fås i følgende andre farver:

  • Sort
  • Hvid
  • Rød

Pris og tilgængelighed

Castelli er efterhånden et cykeltøjsmærke, der forhandles af en lang række forhandlere. Derfor bliver det bestemt ikke noget problem at finde en forhandler af Castelli Viva Thermo Skully. Hvad angår prisen så ligger den ca. på 150 kr. hos langt de fleste forhandlere.

Herunder har vi listet en række forhandlere du med fordel kan købe hos:

Alt i alt kan vi fra VeloVelo.dk anbefale dig at købe en Castelli Viva Thermo Skully, hvis du er på jagt efter en god og ikke mindst billig termohue i god kvalitet.

Flere billeder af Castelli termohuen

termohue castelli viva thermo skully termohue cykling

Del med dine venner:

Comments are closed.