Test af cykelsokker – Castelli Thermolite sokker

0

Her i Danmark er vejret ikke altid lige godt, men ud på cyklen det skal vi! Derfor må vi tilpasse os klimaet og få det bedste ud af vejret som vi nu kan. I den forbindelse er det vigtigt med den rette beklædning, så du ikke bliver våd og kold.

Tit og ofte er det fødderne du fryser, når du cykeltræner. Derfor er et par termosokker et oplagt valg. Og det er netop sådan en type sokker vi denne gang har valgt at teste. Det er nærmere bestemt Castelli Thermolite sokker, der i den grad er som sendt fra himlen, når temperaturen begynder at dale. Læs mere om det herunder.

Det kan du læse om

Information om Castelli Thermolite sokker

  • Vægt: 45g (for et par)
  • 13 cm manchet
  • Støttebånd til den midterste del af foden for ekstra komfort
  • Frotté-konstruktion for ekstra varme
  • Meryl Skinlife yderlag for bedre ventilering

Da dine fødder gør et kæmpe stykke arbejde under en cykeltur, har Castelli valgt at forkæle dem med disse sokker. Castelli Thermolite sokkerne sikrer dig, at du ikke kommer til at fryse dine fødder under træningen. Derudover sørger de gode og lækre materialer også for, at dine fødder holdes tørre.

thermolite castelli

Funktionalitet

Fordele

Den helt store fordel ved disse termosokker til cykelryttere er, at de er uhyre komfortable og varme at have på. På en kold vinterdag er disse termosokker i fællesskab med et godt skoovertræk den perfekte kombination.

Sokkerne er nemme at tage af og på – og de virker uden tvivl efter hensigten. Efter et par testture her i december måned, er der ingen tvivl: De formår ganske godt at holde fødderne varme og ikke mindst tørre. Og det er jo det behov, der skal dækkes, når træner om vinteren! 

Ulemper

Der er ikke umiddelbart noget at komme efter med disse termosokker. Den eneste ulempe som vi kan komme i tanke om er, at de bestemt ikke egner sig til sommertræning.

Da de er lavet i et ekstra tykt materiale, får dine fødder det en anelse varmt, hvis temperaturen ikke er så lav udenfor. Derfor er disse Castelli Thermolite sokker primært forbeholdt kørsel uden for sommerperioden.

Derudover har sokkerne også en smule tendens til at se lidt forvaskede ud efter et par ture i vaskemaskinen, men det er ren kosmetik.

test af cykelsokker fra castelli

Udseende

Som du kan se er termosokkerne meget klassiske og neutrale i sit udseende med et Castelli-logo på fronten. Termosokkerne bruges tit og ofte sammen med et skoovertræk, hvorfor udseendet ikke spiller den helt store rolle i dette tilfælde.

Hvis du ikke er vild med den hvide og sorte farve, fås termosokkerne også i andre farver hos diverse forhandlere. Vi synes, at Castelli Thermolite er en ganske pæn og stilfuld vintersok.

test castelli

Konklusion

Vil VeloVelo.dk anbefale dig denne termosok? Ja det vil vi, hvis du gerne vil have en sok, der kan holde dine fødder tørre og varme under træningen. Castellis produkter bærer typisk præg af høj kvalitet – og denne gang er ingen undtagelse. De er måske lidt dyre i forhold til andre mærker, men kvaliteten og funktionaliteten er ikke til at tage fejl af.

Er disse Castelli cykelsokker noget for dig? De kan bl.a. købes her:

Del med dine venner:

Comments are closed.