Test af cykelpumpe: Minipumpe Zefal Air Profil XL

0

Er det blevet tid til at udstyre dig selv med en ny minipumpe? Er du i tvivl om, hvilken cykelpumpe du bør vælge? Vil du gerne vide, hvilken cykelpumpe som får gode anmeldelser?

I så fald er denne test af cykelpumper lige noget for dig. Her på VeloVelo.dk går vi meget op i funktionalitet, når vi vælger udstyr. Derfor kan du trygt læse med her, hvis du er på jagt efter en minipumpe som virker 100% som den skal.

Test af minipumpe fra Zefal: Air Profil XL

zefal air profil zlFørst og fremmest er det værd at vide, at Zefal Air Profil XL er en minipumpe med teleskop. Den helt store fordel ved teleskop er, at du på hurtigere vis kan få pumpet luft i slangen.

Specifikationer

  • Længde: 23 cm
  • Vægt: 108 gram
  • tryk: 9 bar
  • Materiale: Aluminium og thermoplast

Test – hvor god er den?

Den første måned efter købet af cykelpumpen blev den taget i brug hele seks gange (nøj, hvor jeg dog hader punkteringer). Alle seks gange fungerede Zefal Air Profil XL glimrende. Den er nem at betjene og hurtig til at pumpe luft i dækket.

En af Zefal pumpens helt store fordele er uden tvivl teleskopet, der gør det uhyre nemt og bekvemmeligt at pumpe. Derudover er den nem at holde ved, hvilket også er et ganske stort plus.

Alt i alt kan det konkluderes, at Zefal Air Profil XL er et glimrende køb til prisen, hvis du er på jagt efter en funktionsdygtig og let minipumpe.

Anmeldelser

Herunder kan du se, hvad andre siger om minipumpen hos Cykelpartner.dk.

cykelpumpe anmeldelser zefal

 

Andre populære cykelpumper

Hvis ovenstående cykelpumpe ikke er noget for dig, så kan du med fordel besøge Cykelpartner.dk. Hos denne forhandler har de nemlig lavet en top 10 over mest solgte cykelpumper, hvilket giver dig en meget god indikation af, hvilke minipumper som er værd at bruge penge på.

Derudover kan du også søge efter andre tests på internettet, hvis du gerne vil have flere ”syn på sagen” i forhold til at få valgt den helt rette cykelpumpe.

Del med dine venner:

Comments are closed.