Test af cykelhandsker – Castelli Diluvio handske

0

Har du problemer med iskolde fingre, når du cykler i efteråret/vinteren – som knap nok kan skifte gear eller bremse? I så fald er denne test af cykelhandsker uden tvivl noget for dig.

Denne gang har vi haft Castelli Diluvio handskerne en tur i ”test-maskinen” her på VeloVelo.dk. Allerede nu kan vi godt afsløre, at Castelli handskerne er et super godt køb til prisen. Læs meget mere om hvorfor i testen herunder.

Se en kort præsentation af Castelli Diluvio handskerne herunder.

Information om Castelli Diluvio cykelhandsken

  • Vægt: 97g (for et par)
  • De anbefales til følgende temperaturniveau: Fra ca. frysepunkt op til 15 grader (celcius)
  • Neopren isolering der holde dine hænder tørre og varme
  • Neopren manchet der holder vind og vejr ude

Castelli Diluvio er et par handsker, der ganske effektivt holder dine fingre varme, når du træner i køligere temperaturer. Det er ikke en decideret vinterhandske, men en handske du med fordel kan bruge, når temperaturen ligger mellem 0 og grader 15 grader celcius. Derudover er de også ganske gode at bruge i regnvejr, hvor neoprenmaterialet er meget effektiv til at afvise vandet.

Handskerne henvender sig især til dig, der gerne vil have tørre og varme fingre under din træning på landevejen. Derudover er de også gode at bruge for dig, der kører MTB/Cross.

diluvio castelli cykelhandske

Funktionalitet

Fordele

Den helt store fordel ved disse cykelhandsker fra Castelli er uden tvivl, at de formår at holde dine fingre tørre og varme under træning. Der findes ikke noget værre end at cykle rundt med iskolde og klamme fingre – det tager uden tvivl ”det sjove” væk fra træningen.

Derudover er komforten også ganske god. Handsken er meget lækker at have på og giver dig samtidig et super godt greb takket være belægningen på handskens inderside.

Ulemper

Hvis der skal nævnes en ulempe ved Castelli Diluvio handskerne, så må det være det lidt ”sarte” materiale. Handskerne virker ikke just som om, at de kan holde til særligt meget. Derudover er det også en ulempe, at de skal vaskes i hånden. Sådan en cykelhandske kan meget hurtigt komme til at lugte dårligt, hvorfor det bedste ville være at smide den i vaskemaskinen, men det anbefaler Castelli altså ikke.

cykelhandsker fra castelli

Udseende

Handskens udseende er meget enkel og stilfuld som Castelli efterhånden er kendt for. Den sorte handske passer godt til langt det meste cykeltøj. Diluvio handsken fås i øvrigt også i andre farver og med andre logoer.

Personligt synes jeg, at handsken er ganske pæn og stilfuld, da designet ikke bliver ”ødelagt” af for mange farver og lignende.

test af castelli diluvio

Konklusion

Castelli Diluvio handskerne vurderes til at være et ganske glimrende køb, hvis du gerne vil have et par overgangshandsker, der kan holde dine fingre tørre og varme under træningen. Derudover er det også en klar fordel, at de virker vand- og vindafvisende, da du primært kommer til at bruge dem i de regnfulde måneder.

Hvis du selv ejer et par Castelli Diluvio handsker eller måske har et ønske om et andet produkt vi bør teste, så er du velkommen til at dele din mening med os i kommentarboksen herunder.

Du kan købe Castelli cykeltøj hos følgende forhandlere:

Del med dine venner:

Skriv en kommentar