Tacx hometrainer

0

Tacx er en stor og anerkendt producent af hometrainere, og er du på udkig efter en ny hometrainer, kan du med fordel læse videre her. Vi har hos VeloVelo kigget nærmere på et stort udvalg af Tacx hometrainere, som alle er af højeste kvalitet.

Tacx startede op i 1957 og har siden da været en af de største producenter af hometrainere. I dag er de kendt for deres altid høje kvalitet, hvilket også er en af årsagerne til, at flere professionelle cykelhold anvender Tacx hometrainere både som en central del af deres træning og som forberedelse til løb. Nedenfor har vi beskrevet en række forskellige modeller, der alle kan anbefales til brug gennem vintersæsonen – og sommersæsonen for den sags skyld.


Køb din hometrainer med prisgaranti

Nedenstående Tacx hometrainere kan alle købes hos Cykelpartner.dk. Vi anbefaler Cykelpartner, fordi de har prisgaranti på deres produkter – inkl. hometrainere. Det vil altså sige, at du er garanteret den bedste pris.

Se alle priser her


Det kan du læse om

Tacx Neo Smart hometrainer

Tacx Neo

Tacx Neo Smart er en af Tacx’ 2017 modeller, og den er hele vejen igennem et sandt mesterværk. Hometraineren er nem at gå til. Du skal blot tage baghjulet af din egen cykel, montere en kassette på hometraineren og dernæst starte den. Herefter er du klar til at give den gas. Hometrainerens modstand kan reguleres op til 2200 W, og dertil er der mulighed for at træne med en stigningsprocent på op til 25%. Neo Smart hometraineren hører også til blandt de mest intelligente hometrainere på markedet, hvor den kan kommunikere med ANT+ og Bluetooth enheder, så du nemt kan analysere og optimere din træning gennem Tacx’ forskellige apps.

Se video af Tacx Neo her:

Tacx Flux Smart hometrainer

tacx flux

Denne Tacx Flux Smart hometrainer er fremstillet til rytteren, der ønsker en effektiv træning gennem vintersæsonen. Monter din kassette på hometraineren, og du er klar til at starte. Hometraineren er fremstillet med en elektronisk bremse og er dertil støjsvag. Der er mulighed for at regulere på modstanden med op til 1500 W. På samme tid kan du også justere stigningsprocenten med op til 10%. Flux Smart hometraineren er fremstillet med et svinghjul på 7 kg, og derfor kan du vide dig sikker på, at hometraineren ikke rokker sig, selvom du træner intensivt. Endeligt er der også mulighed for at kommunikere med ANT+ og Bluetooth enheder, så du kan optimere din træning.

Tacx Blue Matic hometrainer

blue matic tacx hometrainer

Med Tacx Blue Matic hometrainer får du den optimale træningsmakker, når du skal gøre dig klar til et løb eller en træningstur. Du kan med fordel også anvende den til at køle ned igen efter et løb eller din træningstur, så du mindsker risikoen for skader. Tacx Blue Matic er en mellemliggende model af Tacx’ hometrainere, og den passer både til MTB- og racercykler. Der er mulighed for at påføre en modstand på op til 700 W, og derfor er der et stort interval af sværhedsgrader. Modellen er med magnetbremse, hvor du selv regulerer mellem de 10 positioner, så du kan skræddersy din træning efter dit behov.

Tacx Blue Booster hometrainer

blue booster tacx

Tacx Blue Booster er et unikt træningsredskab, hvis du skal forberede dig på den næste sæson, men ikke har mulighed for at træne udendørs. Du kan også bruge den, hvis du blot skal varme op eller køle af efter et løb eller en træning. Hjemmetræneren er en opgraderet model af Tacx Blue Matic, hvor du har mulighed for at træne med en modstand på op til 1050 W. Dertil kan hometraineren anvendes til både MTB- og racercykler. Modellen har en magnetbremse, som giver dig mulighed for at variere din træning og tilpasse den til netop dit behov. Du kan blandt andet simulere stigninger og køre intervaltræning på den.

Tacx Bushido Smart hometrainer

tacx bushido

Tacx har fremstillet mange forskellige hometrainere, men denne Tacx Bushido Smart hometrainer hører til blandt deres absolutte topmodeller. Denne interaktive træner kommer med en trådløs motorbremse, hvortil der også er mulighed for at kommunikere med ANT+ og Bluetooth, så du sammen med din Tacx app kan planlægge og analysere din træning ned til mindste detalje. Tacx Bushido Smart modellen har en regulerbar modstand på op til 1400 W, mens du også kan øge stigningsprocenten på op til 15%. Derfor kan denne hometrainer hurtigt gå hen at blive en værdifuld træningsmakker henover vinteren, hvis vejret ikke tillader at træne udenfor.

Tacx i-Genius Multiplayer Smart hometrainer

tacx i genius multiplayer

En af Tacx’ topmodeller indenfor hjemmetrænere er denne Tacx i-Genius Multiplayer Smart hometrainer. Her får du den mest avancerede modstand til dato, mens du gennem Tacx software efterfølgende kan analysere din præstation og simulere din cykling meget nøjagtigt. Dertil er der mulighed for, gennem Tacx’ apps, at træne ruter eller “deltage” i et løb. Tacx i-Genius kan anvendes til både MTB- og racercykler, mens du kan variere på modstanden og sætte den helt op til 1500 W. Dertil er der mulighed for at variere på stigningsprocenten med op til 20%, og du kan endda simulere nedkørsler på -5%. Denne hjemmetræner er fremstillet til rytteren, der ikke vil gå på kompromis med sin træning henover vinteren og ønsker at møde næste sæson i skarp og veltrimmet form.

Tacx Vortex Smart hometrainer

tacx hometrainer vortex

Tacx Vortex Smart hometraineren er fremstillet til rytteren, som elsker at træne, men ikke har mulighed for at komme på landevejene eller i skoven i vinterperioden. Hometraineren er med en elektronisk bremse, hvorfor den er meget støjsvag. Tacx Vortex Smart hometraineren kan også anvendes, uanset om du kører MTB- eller racercykel, og den kan hurtigt blive din nye bedste ven. Den hjælper dig med at holde formen ved lige og gøre dig klar til næste sæson. Med hometraineren er der mulighed for at træne med en modstand på op til 950 W. Den kan også tilkobles Tacx’ apps gennem ANT+ og Bluetooth, så du efterfølgende kan analysere din træning. Læs mere om Tacx på den officielle hjemmeside www.tacx.com.


Vil du gerne se priser på hometrainerne?

På Cykelpartner.dk kan du som sagt få prisgaranti. Derfor anbefaler vi, at du ser nærmere på deres tilbud.

Se priserne her

Del med dine venner:

Comments are closed.