Stages wattmålere

0

Stages er en amerikansk producent af wattmålere, som hurtigt har taget markedet med storm. Ikke nok med, at det britiske storhold Team Sky og den dobbelte Tour de France vinder Chris Froome kører rundt med Stages wattmålere, så er det også en forholdsvis billig wattmåler, som derfor er særlig attraktiv for mange licensryttere og motionister herhjemme, da du ikke skal ud og smide en hel opsparing efter en wattmåler af høj kvalitet.

Stages høje kvalitet

Kvaliteten på Stages wattmålere er ikke til at tage fejl af, og det er ligeledes en særligt præcis wattmåler, hvilket afspejler sig af Chris Froome, som er kendt for nærmest udelukkende at køre efter sine watt-tal, hvor Stages wattmåler leverer disse for ham. Derfor kan du vide dig sikker på en wattmåler, som leverer alt den nødvendige information til dig.

Kan købes hos:

Fakta

En wattmåler er ikke bare en wattmåler, og det er Stages et bevis for. Selvom de er nye på markedet, så har det revolutioneret dette på mange aspekter, hvor både avanceret teknologi samt ikke mindst en yderst fornuftig pris gør, at de er kommet for at blive på markedet. Der findes flere modeller af Stages wattmålere, som passer til Shimano, Cannondale og FSA kranksæt, hvorfor en detaljeret specifikation over deres wattmålere ikke er til at præsentere her.

Hvordan fungerer Stages wattmålere?

Princippet bag Stages wattmålere er, at den måler dine watt gennem krankarmene på din cykel. Nærmere bestemt er det kun den ene krankarm, som skal udskiftes med en af Stages krankarme med wattmålere, hvilket gør prisen billig. Den foretager derfor målingerne i den ene krankarm, og fordobler så dette tal, således at det bliver det reelle watt-tal for dig. Forskellen mellem dine trådte watt i hvert ben er så minimal, at denne ikke har betydning for dig, og du kan stole 100 % på de viste watt-tal.

Ved kun at have en wattmåler på den venstre krankarm, kan du også nemt og hurtigt flytte denne over på en anden cykel, hvis du eventuelt har en enkeltstartscykel også.

Wattmåleren er nem at montere, og den er drevet af et batteri, som er særdeles nemt at udskifte. Og med en lang batterilevetid, så skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt batteriet går dødt efter få ture på cyklen.

Design

Designet på Stages wattmålere er meget simpelt, hvorfor der ikke er meget at beskrive. Krankarmen fås til de ovennævnte fabrikanter af kranksæt, og her er designet lavet således, at det passer med deres respektive modeller af kranksæt, så du ikke cykler rundt med to forskellige pedalarme.

Wattmåleren sidder på bagsiden af den ene krankarm, og er en lille sort boks, som ikke sidder i vejen for dit tråd. Den er ikke særlig modtagelig overfor vind, hvilket også har været et af fokuspunkterne fra Stages i designet af deres wattmålere. Ligeledes er den ikke modtagelig overfor regn og sne, og virker derfor også perfekt om vinteren.

Brugervenlighed og præcision

Som det allerede er blevet beskrevet kort, så er Stages wattmålere, på trods af at der kun er én måler til én krankarm, meget præcis, og du skal derfor ikke frygte for store måleusikkerheder med denne. Der vil altid forekomme nogle ganske små usikkerheder, men ikke større, end det gør sig gældende for andre wattmålere på markedet. Den er nem at montere, og med den medfølgende vejledning kommer du nemt og hurtigt i gang.

Derfor skal du have en Stages wattmåler

Alt i alt er Stages en særdeles stabil og meget præcis wattmåler, og ikke nok med at Chris Froome sammen med Team Sky holdet benytter sig af denne, så er den også billig sammenlignet med andre konkurrenter på markedet. Prisen starter fra ca. 5000 kr., og er derfor væsentlig lavere end eksempelvis wattmålere fra SRM og Garmin, som er blandt de største konkurrenter på markedet. Vi kan varmt anbefale en wattmåler fra Stages, og du vil få en meget nøjagtig måling af dine watt-tal.

Kan købes hos:

Del med dine venner:

Comments are closed.