Spinningsko tilbud du bør overveje

0

Elsker du – som så mange andre – at gå til spinning for at få motion? Så læs med her, hvor du kan blive meget klogere på vigtigheden af spinningsko, og hvilke tilbud vi kan anbefale hos VeloVelo.dk.

Til spinning er det et must at bruge spinningsko. På den måde får du det optimale ud af hvert i tråd – præcist som på landevejen. Spinningsko er fremstillet med plads til en klampe ved tåspidsen, som du klikker i pedalen med. Derfor sidder du godt fast på pedalen og har mulighed for både at træde og trække i pedalen uden fare for at ryge af cyklen. Hvis du derimod anvender almindelige indendørssko til spinning, får du ikke samme grad af komfort og sikkerhed. Hos VeloVelo.dk har vi samlet en liste over en række forskellige spinningsko tilbud, vi varmt kan anbefale.


Giro Treble II racer- og spinningsko

giro cykelsko

Med denne Giro Treble II spinningsko får du en sko af høj kvalitet. Cykelskoen kan anvendes som både racer- og spinningsko, og du får en sko med rigtig god pasform, som lukkes med tre velcrospænder. Skoen er fremstillet i åndbart materiale, der gør det let at komme af med fugt.

Se prisen på denne sko hos Cykelpartner.dk.

XTreme X-race – Alsidig og prisvenlig

xtreme spinningsko tilbud

XTtreme har med denne kombinerede racer- og spinningsko fremstillet en alsidig cykelsko, der har en formstøbt indersål, som sikrer dig en høj komfort. Dertil er spinningskoen fremstillet i syntetisk læder, der gør den både åndbar og let.

Spinningskoen lukkes med tre velcrospænder og kan købes hos Cykelpartner.dk.

Diadora Trivex Pluss II

diadora trivex

Denne Diadora spinningsko er fremstillet til brug som både racer- og spinningsko. Skoen er fremstillet med en Suprell-mesh overdel samt en Performance Road CR ydersål, der er kompositforstærket. Dertil har skoen to velcrosålsstropper, som gør den nem at komme i og ud af.

Diadora spinningskoen kan købes hos XXL.dk.

Endurance Krefeld

endurance krefeld

Endurance har fremstillet denne Krefeld spinningsko, der er af højeste kvalitet. Spinningskoen er let, fremstillet i et stærkt slidstærkt nylonmateriale og udstyret med udluftningshuller, der sikrer en god ventilation. Du lukker skoen med ATop lukkesystemet, som fungerer særdeles godt.

Find prisen på denne spinningsko hos billigsport24.dk.

Northwave Hornet Plus 2xSLW2 racersko

northwave cykelsko

Northwave har med denne Hornet Plus 2xSLW2 racersko produceret et sandt mesterværk. Skoen er fremstillet med en karbonsål med luftventiler, en luftig overdel samt med en integreret hælkappe. Skoen lukkes med 2xSLW2-spændehjulssystemet, som er nemt og sikrer en høj komfort.

Prisen finder du hos XXL.dk.

On Gear spinningsko – Et godt spinningsko tilbud

on gear spinningsko

Er du på udkig efter en billig spinningsko, er denne On Gear spinningsko lige sagen. Her får du en yderst populær spinningsko, som flere fitnesscentre også anvender. Spinningskoen er fremstillet i nylon og fiberglas, og den lukkes med de tre velcrospænder.

Prisen på On Gear spinningskoen finder du hos Cykelpartner.dk.

Diadora Aerospeed

diadora aerospeed

Diadora har fremstillet denne Aerospeed racer- og spinningsko til damer. Skoen er med en ekstra stiv hælkappe, som sikrer en optimal komfort samt bedre udnyttelse af skoen. Dette kombineret med V-Fit justeringssystemet gør, at denne spinningsko er et populært valg blandt mange.

Find prisen hos Cykelpartner.dk.

Diadora Vortex Pro II

diadora vortex cykelsko

Diadora har fremstillet en lang række forskellige racer- og spinningsko, men denne Vortex Pro II hører til blandt de absolut bedste på markedet. Cykelskoen er fremstillet i stærkt og åndbart materiale, har en høj komfort samt udstyret med 2 BOA® IP 1 Dial B lukkesystem.

Du finder prisen på denne Diadora spinningsko hos XXL.dk.

Shimano Classic Performance SH-RP500

spinningsko shimano

Denne Shimano Classic racer- og spinningsko er endnu et af Shimanos mange kvalitetsprodukter. Skoen er udviklet med Shimanos Dynalast teknologi, som sikrer dig en optimal kraftoverførsel fra sko til pedal. Dertil er skoen udstyret med to velcrospænder samt en klikspænde.

Du kan finde prisen på Cykelpartner.dk.


Test af spinningsko

Den ovenstående liste er blot en lille brøkdel af de mange spinningsko, som findes på markedet. Det er et stort marked og består af alt fra kvalitetssko til billige spinningsko.

Det kan være vanskeligt at vide, hvilke spinningsko du skal vælge, og det er meget individuelt, om du synes bedst om den ene model fremfor den anden. Resultater af flere forskellige tests af spinningsko viser, at der ikke er en decideret sammenhæng mellem dyre og antal solgte sko. Du kan nemt finde en billig spinningsko og synes, at denne har samme komfort som en dyr sko.

Ligeledes er det svært at svare på, hvad der gør specifikke spinningsko tilbud særligt populære, da det ofte er den enkelte, som på forhånd har en præference at gå efter. Nogle foretrækker produkter fra en specifik producent, eksempelvis Shimano, mens andre går efter komforten af den enkelte sko. Her kan du være interesseret i et specielt design, eller hvorvidt spinningskoen har velcro- eller klikspænder. Dog har vi med de udvalgte produkter ovenfor samlet nogle af de bedste og mest populære spinningsko, hvor de alle er af høj kvalitet og har høj komfort. Produkterne ligger også i forskellige prisklasser, så der er et udvalg til alle.

Igen skal vi her hos VeloVelo understrege, at det er meget vigtigt, at du køber en decideret spinningsko, hvis du gør dig tanker om at prøve kræfter med den form for motion over længere tid. Ikke blot øger du din kraftoverførsel til pedalerne og kan dermed yde mere. Du får også en langt højere grad af sikkerhed, som i sidste ende er med til at sørge for, at det bliver langt bedre og sjovere at gå til spinning.

Det er nemlig for det meste sådan, at det rette udstyr er med til at højne oplevelsen. Og ligesom du gør dig mange tanker om valg af løbesko og fodboldstøvle, bør du også bruge tid og kræfter på at finde præcis den spinningsko, der tilgodeser dine behov. På den måde er du sikker på, at det ikke er udstyret, der sætter en begrænsning på dine udfoldelsesmuligheder.

Del med dine venner:

Comments are closed.