Spinningsko fra On Gear – En god cykelsko til fitness

0

Vil du gerne i gang med at gå til spinning og mangler du i den forbindelse et par gode spinningsko? I så fald er denne artikel noget for dig, hvor vi ser nærnere på On Gear Fitness spinningskoen.

Om spinningskoen fra On Gear – Fitness

on gear fitness spinningsko

On Gear Fitness spinningskoen er en meget populær cykelsko, der bl.a. bliver brugt i mange af de større og danske fitnesscentre, hvilket vidner om, at de bærer præg af en god kvalitet.

Denne spinningsko fra On Gear er især oplagt at købe for dig, der gerne vil godt i gang med at spinne. Skoen bærer præg af en høj kvalitet og en fair pris. Indersålen er vaskbar, hvilket vil sige, at du har gode muligheder for at undgå ”sure” og ildelugtende cykelsko.

Derudover er skoen også meget åndbar og komfortabel at cykle med, hvilket er et stort plus i et varmt spinningslokale. Cykelskoen er i øvrigt kompatibel med følgende klamper: Look, SPD og SPD-R.

Specifikationer

  • Vægt: 605 gram pr. sæt (str. 42)
  • Farve: Fås i sort og hvid
  • Vaskbar indersål: Ja
  • Tre velcrolukninger

Anmeldelse af On Gear Fitness spinningsko – Er cykelskoen pengene værd?

Herunder kan du se, hvad andre synes om spinningskoen. Bemærk i øvrigt at det anbefales at købe en størrelse større end, hvad du normalt plejer at bruge i sko.

anmeldelse af on gear fitness spinningsko

Hvor kan On Gear Fitness spinningskoen købes?

On Gear Fitness spinningsko kan bl.a. købes hos Cykelpartner.dk, hvor de er set til 399 kr., hvilket er en ganske fair pris i forhold til den kvalitet du får for pengene.

Bemærk: Cykelskoene fås både i sort og hvid.

Del med dine venner:

Comments are closed.