Specialized S-Works SUB 6: Cykelsko med snørebånd

0

Specialized er en yderst anerkendt producent i cykelsportens verden, hvor de laver både cykler, hjelme, sko og meget mere. Og ved sidstnævnte kategori (cykelsko) har de senest lavet den flotte Specialized S-Works SUB-6, som er kendetegnet på særlig ét punkt – skoen har snørebånd!

Snørebånd er lir!

Inden for cykelsporten er der meget fokus på vægt, kvalitet etc., men et punkt der også fylder meget, er design og cykelmode. I den forbindelse er denne cykelsko i særklasse, fordi den skiller sig ud på det punkt, at den ikke er med velcro eller strips-luk, men med snørebånd!

Snørebånd ses ikke så ofte i cykelsportens verden – om det skyldes mode eller den praktiske årsag kan diskuteres længe – men derfor er denne Specialized S-Works SUB6 bestemt et frisk pust, som har alt det ”lir” cykelsporten elsker. Du vil helt sikkert også få flere ”thumbs up’s”, når du cykler med disse til din næste træning eller dit næste løb.

En cykelsko af høj kvalitet

Kvalitet af højeste kaliber er ét af de mange kendetegn, som du forbinder Specialized med, og de sponsorerer også mange af de professionelle cykelhold med alt udstyr, hvilket kun bekræfter dette. Og med denne cykelsko får du et produkt i særklasse. Skoen har en suveræn komfort, og indretter sig hurtigt til netop din fod således, at du oplever den perfekte pasform – og det giver mere fart i cyklen.

Du vil ikke gå ned på din performance, da skoen giver dig den maksimale kraftoverførsel takket være fremstillingen af den asymmetriske carbonsål, som sørger for, at den stiveste del af sålen er der, hvor trykket er størst (ofte under storetåen og mod hælen). Det er et andet væsentligt kendetegn ved denne S-Works SUB 6 sko.

Tekniske specifikationer

Skoen har en vægt på 194 g. (str. 42), og du får derfor en rigtig letvægtssko, som takket være det medfølgende aerodynamiske warp sleeve gør skoen endnu mere aerodynamisk, så du får det maksimale ud af den. Derudover er den fremstillet med Specialized’s velkendte Body Geometry såle (yder- og indersål), hvilket giver din fod den optimale støtte og samtidig reducerer hotspots.

Den bedste cykelsko til dato

Denne Specialized S-Works SUB 6 kan vi hurtigt konkludere er Specialized’s absolut bedste cykelsko til dato. Vægten kombineret med den unikke komfort og det aerodynamiske design gør, at du får svært ved at finde en bedre sko end denne.

Skoen passer til alle pedalsystemer og har en utrolig lang levetid, som kan forlænges med flere år endnu grundet de udskiftelige hæl-dele. En super landevejssko, som er designet til rytteren, der ønsker den bedste kvalitet og minimal vindmodstand på fødderne.

Del med dine venner:

Comments are closed.