Specialized S-Works Road Cavendish Edition – Anmeldelse

0

Her på VeloVelo.dk har vi været så heldige at få fingrene i et par Specialized S-Works Road cykelsko – nærmere bestemt Cavendish Edition. Denne cykelsko fra Specialized har vi selvfølgelig taget et nærmere kig på med henblik på at give dig en fornemmelse af om denne S-Works Cavendish Edition er noget for dig.

Få mere at vide om Specialized S-Works cykelskoen i videoen herunder

Anmeldelse af cykelskoen fra Specialized

Umiddelbare betragtninger og reaktioner

Cykelskoene blev leveret i en stilren æske fra Specialized. I æsken var skoene pakket fint og forsvarligt ind. Derudover indeholdt æsken også en smart pose til opbevaring og transport af cykelskoene (se billede).

opbevaringspose s-works cykelsko

Der medfølger en praktisk og smart pose til opbevaring og transport af dine S-Works cykelsko

Ved første ”løft”/”greb” om skoen gik det pludselig op for en, hvor let en cykelsko der faktisk er tale om. For hold nu op hvor vejer S-Works Road fra Specialized ingenting.

S-Works cykelskoen er i øvrigt kåret som bedst i test hos Cykelmagasinet.dk

Komfort og Pasform

Efter at skoene var pakket ud, var det blevet tid til at få dem på fødderne – og det var også en positiv overraskelse. Jeg, Simon, har en forholdsvis smal fod, hvilket stemmer perfekt overens med Specialized’s smalle design.

Cykelskoene sidder super godt på foden og pasformen er uden tvivl en af skoens helt store fordele. Derudover er de to BOA-spænder eminente til at tilpasse skoen din fod, så den sidder som malet på.

Hvis du har en forholdsvis bred fod, så er det ikke sikkert, at denne type cykelsko er det bedste for dig. Derfor er det en god ide at prøve cykelskoen hos en forhandler, så du kan finde ud af om skoen bliver for stram om din fod.

Carbonsål på S-Works cykelsko cavendish edition

Carbonsålen sikrer dig et kraftfuldt tråd

Vægt (Carbon sål)

Som sagt er der tale om en cykelsko med en meget lav vægt. Det betyder, at du får det maksimale ud af dit tråd. Derudover bidrager carbonsålen i den grad også til, at du får et meget stift og kraftfuldt tråd, der uden tvivl vil give dig en kæmpe fordel i forhold til dine konkurrenter.

Cykelskoen fra Specialized vejer kun 210 g ved en str. 42

Stivhed

Specialized S-Works Road Cavendish Edition er en af de stiveste, hvis ikke de stiveste, cykelsko på markedet. SL2 FACT carbonsålen er udstyret med A-Symmetric og TorsionBox teknologi, der sikrer dig et uhyre stift tråd.

Det er værd at bemærke, at den får 13.0 i stivhedsindeks

Derudover er ydresålen Full Body Geometry og ved at kombinere det med SL indersålen, så får du altså en cykelsko som reducerer de såkaldte ”hot spots” samt belastningen af fødder og knæ.

boa spænder specialized

BOA-spænderne sikrer dig, at cykelskoen sidder så godt og komfortabelt om din fod som muligt

Design

Som du kan se på billederne her på siden, så er der altså tale om en meget flot og elegant cykelsko i et uovertruffen design. De rene linjer og den smukke hvide farve vil uden tvivl være med til at skille dig ud fra det felt du cykler i.

Cykelskoen fra Specialized henvender sig især til dig, der gerne vil have en sko som alle andre IKKE har. Da der er tale om en limiteret edition, skal du være hurtig, hvis du vil have cykelskoen, inden den bliver udfaset fra markedet. 

Forhandlere af cykelsko til landevejscykling

Hvis du er på udkig efter cykelsko til landevejscykling, så anbefaler vi her på VeloVelo.dk følgende forhandlere:

Ovenstående forhandlere har alle et pænt udvalg af cykelsko i forskellige prisklasser og fra forskellige mærker. Det vil sige, at du både kan finde sko til nybegynderen og den mere erfarne cykelrytter (eliterytteren).

Flere billeder af S-Works Cavendish Edition

specialized-s-works-road-cavendish-7

specialized-s-works-road-cavendish-5

specialized-s-works-road-cavendish-6

Del med dine venner:

Comments are closed.