Sådan opnår du god rabat på cykler

0

Cykler fås i alle prisklasser, men der er naturligvis forskel på både type og kvalitet. Trænger du til en ny cykel, eller skal du starte med at dyrke motion eller køre mountainbike i skoven, kan det hurtigt se ud som en dyr fornøjelse at komme i gang. Det behøver det dog slet ikke at være.

Find den rigtige cykel

I første omgang handler det om at tune ind på, hvilken cykel du skal anskaffe dig. Start med at kigge på de forskellige typer af cykler. Skal du cykle på landevej, i skoven eller i byen? Skal der være plads til et barnesæde bagpå, eller er det vigtigere at cyklen er let?

  • En citybike er til dig, der skal cykle i byen
  • En klassisk cykel er til dig, der skal have plads til børn eller indkøb
  • En mountainbike er til dig, der skal køre i ujævnt terræn
  • En racer er til dig, der skal køre på landevej
  • En elcykel er til dig, der har brug for lidt ekstra hjælp

Find den rigtige model

Når du har fundet den type cykel, der passer til dig og dit formål, kan du kigge mere specifikt på de forskellige producenter og modeller. Langt hen ad vejen er det en smagssag. Hvis du gerne vil spare penge på din nye cykel, er det en god idé at udvælge et par forskellige modeller frem for at låse dig fast på en enkelt. Det giver større sandsynlighed, for at du kan finde én af modellerne på tilbud.

Spørg om rabat

De fleste ved, at der kan handles om prisen på biler. Men faktisk er det tilfældet på rigtig mange andre varer også, herunder cykler. Især hvis du samler lidt sammen og køber cykelhjelm, cykeltøj og andet cykeludstyr samlet, vil forhandleren formentlig gerne give dig en samlet pris med rabat – hvis bare du spørger.

Køb cyklen på tilbud

Vil du ikke købe samlet, er prisen stadig for høj, eller har du bare ikke mod på at forhandle om prisen, kan du i stedet væbne dig med lidt tålmodighed og vente på, at én af de ønskede cykler kommer på tilbud. Især de ældre modeller vil med jævne mellemrum blive udbudt med god rabat.

I november er det Black Friday, og så kan du med sikkerhed finde cykler med rigtig fine rabatter. Få et samlet overblik her: Blackfredagstilbud.dk

Del med dine venner:

Comments are closed.