Sådan kan verdenskort bruges til at skabe en personlig indretning

0

Dette indhold er sponsoreret

Der er mange måder, hvorpå man kan skabe personlighed i sin indretning, og det betyder meget for oplevelsen af et hjem. Ved at gøre brug af et verdenskort til at fortælle om sine rejseoplevelser, tilføjes netop personlighed til en indretning.

Man kan vælge lige præcis den stil, som passer til sin bolig og kombinere det med alverdens dekorationer fra rejser samt egne kreationer – så vil indretningen emme af personlighed.

Brug verdenskortet aktivt

Hvis du elsker at rejse, så kan du få meget glæde af et verdenskort til vægophæng derhjemme. Man kan holde styr på, hvilke lande man har besøgt på en dekorativ måde. Det kan man fx gøre ved at have knappenåle i forskellige farver, som betyder noget forskelligt.

En rød knappenål kan indikere de steder, som man har besøgt, og de blå kan indikere de steder, som man godt kunne tænke sig at opleve inden for den nærmeste fremtid. På den måde kan man dekorere sit hjem på en personlig måde, som også har en funktion.

Samtidig kan det være en god måde at starte en samtale omkring de oplevelser, man har haft gennem tiden.

Tilpas stilen med materialer og farver

Man kan få verdenskort i mange forskellige farver og materialer. Derfor er det vigtigt at vælge lige præcis det verdenskort, som passer ind i din boligindretning. Har du generelt en nordisk stil i hjemmet, så vil et verdenskort i sort/hvid eller brune farver passe rigtig fint ind.

Elsker du derimod alt, der er farverigt, så vil et mere klassisk verdenskort, hvor landene har forskellige farver, måske passe bedre ind i din specifikke indretning. 

Hvor meget skal det fylde?

Det er meget forskelligt fra person til person, hvor meget man ønsker, kunst skal fylde i indretningen. Man kan fx vælge at dedikere en hel væg til ét værk – det kunne være et stort verdenskort, som engang har haft sin plads i et klasselokale. Det er meget markant og tiltrækker meget opmærksomhed, hvis det er det, man går efter.

Er man derimod tilhænger af en mere minimalistisk indretning, hvor der skal være plads til vægge uden kunst på, så kan man vælge mindre formater, eller måske inkorporere en globus på en elegant måde i indretningen.

Frem med dine souvenirs 

Det er ikke kun et verdenskort, som kan vise rejseglæden i et hjem. Det kan dine souvenirs, fra forskellige rejser du har være på, også. Det behøver ikke være de klassiske skulpturer af Eiffeltårnet og Big Ben – det kan sagtens være en flot vase, et vævet tæppe eller et fotografi, som minder dig om en god rejseoplevelse. På den måde bliver indretningen også mere personlig og hyggelig.

Brug egen kunst i indretningen

Ved at bruge egne kreationer i indretningen skabes der en helt unik atmosfære, som ikke kan kopieres fra et boligmagasin. Det er nemlig unikke værker, som kun du ejer, og som godt må være uperfekte på den fede måde. Man kan kombinere egen kunst med købte genstande, så det sammen går op i en højere enhed og skaber en personlig indretning.

Udnyt hele væggen

Ved at bruge en hel væg som dekoration, kan man på en let måde skabe stor forandring af et rum og skabe en omfavnende atmosfære. Det kan være ved at male hele væggen en meget markant farve, så der bliver skabt en slags zone i et større rum. På samme måde kan tapet bruges til at dekorere store flader med mønstre eller motiver – fx et tapet med et verdenskort på. Det giver en dybde i et rum, hvis man udnytter en hel væg og bruger det aktivt i indretningen, frem for kun at have hvide vægge i sin bolig.

Del med dine venner:

Comments are closed.