Sådan holder du den gode cykelform henover vinteren

0

I Danmark har vi desværre ikke godt cykelvejr hele året rundt. Derfor kan det godt være svært at holde formen ved lige, når sneen begynder at falde. Heldigvis er der en række andre måder, hvorpå du kan holde dig i god form. Disse måder ser vi nærmere på i dette indlæg.

Hop op på MTB’en eller tag løbeskoene på

Hvis du bare ikke kan få nok af cykling, så er der ikke andet for end at udskifte din racercykel med en MTB. Den helt store fordel ved en MTB er, at du kan bruge den off-road. Det vil sige, at det ikke gør noget, at der ligger lidt sne hist og her. Derudover er MTB’en fantastisk at bruge i skoven. Hvis du for eksempel bor i Silkeborg eller omegn, så har du fantastisk gode muligheder for at udfolde dig på din MTB og holde din form ved lige på en god og meget effektiv måde.

Du kan finde lækkert cykel- og løbetøj hos Sportskompagniet.dk.

Anskaf dig træningsudstyr til hjemmet

Hvis du ikke er så vild med det kolde vejr, hvorfor så ikke lave et træningslokale i privaten? Du kan for eksempel købe dig et løbebånd, indendørs-cykel eller lignende. På den måde kan du i ro og mag sidde indenfor og arbejde på din form.

Rigtig mange vælger også at købe en hometrainer, da det også er en effektiv måde at holde din cykelform ved lige på.

Se udvalg af træningsudstyr hos Bilka.

Tag et smut til udlandet og prøv kræfter med bjergene

Hvis du virkelig har alvorlige abstinenser for at komme ud at cykle på landevejscykel, så er der ikke andet for end at pakke tasken og rejse til udlandet. I lande som Spanien har du mulighed for at cykle på landevej hele året rundt. Mallorca er især en meget populær destination, når det kommer til træningsture om vinteren. En anden fordel ved at rejse til Mallorca på træningslejr er, at du med stor sandsynlighed vil møde professionelle cykelryttere træne på livet løs.

Del med dine venner:

Comments are closed.