Oversized Pulley Wheel System fra CeramicSpeed

0

Pulleyhjulene er den del på din cykel, som gennemgår flest omdrejninger. Derfor er det vigtigt, at netop dette komponent er 100 % i orden og ruller som det skal. Det er nemlig her, at du kan vinde og tabe meget alt efter, hvor godt kæden kører gennem pulleyhjulene.

Med CeramicSpeeds Oversized Pulleyhjul skal du ikke være bekymret. Det er svært at finde nogle pulleyhjul på markedet, som er så gode som disse (det er stort set umuligt). Disse 17-tands pulleyhjul sikrer dig den optimale fremdrift, hvor der ikke er sparet på noget som helst.

Fordelene ved Oversized Pulley Wheels fra CeramicSpeed

Med CeramicSpeeds Oversized Pulleyhjul får du et let, men yderst slidstærkt produkt, som sikrer dig op mod 60% energibesparelse sammenlignet med andre hjul. Pulleyhjulene er fremstillet af stærk aluminium, mens cagen er af carbon og PA. Alt dette sikrer en vægt på kun 57 g., hvilket er til at føle på, når du får denne monteret på din cykel.

De populære pulleyhjul kan købes hos Chainreactioncycles.com

Derfor skal du vælge CeramicSpeed

Den danske producent har i årevis leveret pulleyhjul til det professionelle cykelfelt og heriblandt har hold som Tinkoff, Astana, QuickStep samt en lang række andre altid foretrukket CeramicSpeed – og dette skyldes flere årsager.

Først og fremmest er CeramicSpeed kendt for deres kvalitet, som ikke er til at sætte en finger på. Du får lette og særdeles stærke materialer, der lader dig spare en masse energi og ikke mindst watt, hvilket bestemt ikke er uvæsentligt, når det kommer til kampen om 1. eller 2. pladsen.

Dernæst er der også det faktum, at deres Oversized Pulley Wheels består af keramiske lejere, som sikrer dig en minimal friktion. Det er et utrolig lækkert produkt, som mange i den professionelle verden sætter stor pris på. Især de professionelle triatleter er ellevilde over de store pulleyhjul.

Inden for de næste par måneder vil VeloVelo.dk teste disse pulleyhjul. Så følg med her på siden og læs om de dyre pulleyhjul er pengene værd!

Pris og kvalitet hænger sammen

Prisen for CeramicSpeed Oversized Pulleyhjul ligger på ca. 3500 kr. Derfor skal du også være stor cykelentusiast, før du investerer i disse pulleyhjul. Men for en professionel atlet findes der ikke kompromiser: Alt der kan gøre din cykel lettere og mere effektiv samt din præstation bedre er værd at investere i.

Del med dine venner:

Comments are closed.