online personlig træner

0

En online personlig træner er en som kan hjælpe dig online. Det er blevet mere og mere udbredt med en online personlig træner, det er billigere end at have en fysisk. Men hvad er fordelene og ulemperne ved det? Det er der meget stor forskel på, det kommer nemlig an på det niveau den online personlig træner har i forhold til en du kan få fysisk. Det er derfor vigtigt at kigge ind i track record, i forhold til hvad den person har hjulpet med og opnået tidligere, men også selv har prøvet og opnået.

En god måde at undersøge en online personlig træner på, er ved at stille kritiske spørgsmål, som tvinger ham eller hende til at svare på noget og komme med en holdning eller andet. Er du ikke tilfreds med svaret, så er et vigtigt at blive ved med at udfordre personen. Så du kan komme frem til om den person kan hjælpe dig eller ej. Du kommer nemlig til at betale penge for at få hjælp, og derfor er det endnu mere vigtigt at du vælger den rigtige og en der kan hjælpe dig. Så sørg for at gøre dit forarbejde godt her.

Har du brug for hjælp til at nå dine mål eller blot til at komme i bedre form? Så er en online personlig træner da lige noget for dig. Her vil kontakten med din træner foregå online, hvor der selvfølgelig er rig mulighed for masser af sparring og vejledning i gennem hele dit forløb. Du vil opnå de resultater og mål som du har sat dig for ved en online personlig træner. Der vil være opfølgende samtaler, hvor der bliver taget højde for dine mål og der laves justeringer, hvis du synes der skal ændres noget. Med en online personlig træner, vil din træning og kost blive skræddersyet, så den passer til lige netop dit behov, ambitioner og træningserfaringer.

Del med dine venner:

Comments are closed.