Oakley cykelbriller – Høj kvalitet og lækkert design

0

Med et par Oakley cykelbriller kommer du et stort skridt tættere på at ligne en professionel cykelrytter. Oakley cykelbriller er kendetegnet ved en meget høj kvalitet samt et super lækkert og professionelt design.

Her på VeloVelo.dk ser vi nærmere på de populære Oakley cykelbriller herunder Radarlock, Radar og Flak Jacket og kommer derudover med et par gode råd i forbindelse med køb af nye sportsbriller.

Vil du gerne købe et par Oakley cykelbriller? Tjek nedenstående forhandlere:

Oakley Radarlock

oakley radarlock

Oakley Radarlock er et af mærkets absolut top-sælgere. Radarlock bærer præg af et meget flot og aerodynamisk design. Derudover betegnes denne cykelbrille som den ultimative brille til cykling. En af de helt store fordele ved Oakley Radarlock er, at det er uhyre nemt at skifte linserne ud.

Oakley Radar

oakley radar

Oakley Radar er en super god cykelbrille til motionisten, der gerne vil have godt og lækkert udstyr. Linsen er fremstillet i plutonite, hvilket sikrer dig en meget høj kvalitet. Oakley Radar bliver betegnet som cykelbriller, der er ekstra gode at bruge, hvis du foretrækker et godt og bredt udsyn.

Oakley Flak Jacket

oakley flak jacket

Oakley Flak Jacket er cykelbriller som er kendetegnet ved et meget stilrent design kombineret med en stor funktionalitet. En af de helt store fordele ved Flak Jacket er, at du på rekordtid kan skifte dine linser. Dette er især smart, hvis du er på vej ud af døren på en træningstur og det pludselig begynder at regne – og du skal have skiftet til dine ”regnlinser”.

Derudover er Oakley Flak Jacket også kendetegnet ved en høj komfort. Især næsepuden er komfortabel og bidrager positivt til den samlede oplevelse af cykelbrillen fra Oakley.

Værd at vide om køb af cykelbriller

Når du skal finde dig selv eller en du kender et par cykelbriller – måske fra Oakley, så er det en uhyre god ide at gøre dig nogle overvejelser. Oakley cykelbriller er nemlig forholdsvis dyre, hvorfor det anbefales at bruge lidt tid på selve valget af dine briller.

Hvilken farve skal de være? Hvordan skal de se ud? Hvilket glas har du behov for? Har du et loft, hvad angår prisen? Sådanne og lignende spørgsmål er værd at overveje, inden du svinger kreditkortet og køber.

Mange vælger at købe cykelbriller i samme farver som deres cykel eller cykeltøj. Dette er en ganske god ide, da det giver dig et sejt og professionelt look på landevejen.

Derudover bør du også vide, at det er en dårlig ide at købe generelle sportsbriller. Hvis du er seriøs med din cykling, skal du have cykelbriller. Andre typer for briller er ikke lavet med særligt henblik på cykling og er derfor ikke ligeså komfortable/gode som deciderede briller til cykling.

Video: Se gennemgang af Oakley Radarlock

Derfor er det en god ide at bruge cykelbriller

Når du cykler ude i det fri, er der en stor sandsynlighed for, at diverse insekter kommer flyvende forbi dit ansigt og af og til rammer dit synsfelt. I sådan en situation er det uhyre rart med et par cykelbriller, der kan virke beskyttende.

Derudover er det også ganske rart at cykle med briller med henblik på at skærme for solens skarpe stråler. Og slutteligt er det også fornuftigt, da cykelbrillerne skærmer af for vinden, hvilket betyder, at du ikke skal have problemer med øjne, der løber i vand.

Det er alt i alt en god ide med et par briller, når du cykler. Både for sikkerhedens skyld, men i den grad også for komforten.

Del med dine venner:

Skriv en kommentar