Musik får dig til at træde flere watt i pedalerne

0

Har du overvejet at tilføje musik til din træning, når du hamrer af sted på cyklen? Det er faktisk en ganske god ide, hvis du gerne vil presse dig selv noget mere og generelt få et større udbytte af din cykeltræning.

Musik holder gejsten oppe

Der er ikke noget som kan holde gejsten oppe som en personlig træner eller musik kan. Det er dog de færreste som er så heldige at være udstyret med en personlig træner. Derfor er musik det næstbedste valg.

Den helt store fordel ved at lytte til musik, når du træner er, at du underbevidst giver den en ekstra skalle – og det er især noget, der kan komme dig til gode i forbindelse med cykeltræning.

Musik som rock, house og lignende er oplagt at høre, når du cykler, da det typisk indeholder en nogenlunde fast rytme som du kan finde ind i og på den måde effektivisere din træning. Du kender det garanteret fra spinningslokalet: Den helt perfekte sang bliver spillet på anlægget og lysten til at køre dig selv helt ud bliver større og større. Det er lige præcis denne lyst som musik er så fantastisk til at fremelske. 

Savner du også ekstra motivation, når du løbetræner? I så fald bør du læse denne artikel, der findes på hjemmesiden Sundhedstegnet.dk.

Hvilke høretelefoner er gode til cykling?

Næste spørgsmål er naturligt nok, hvilke høretelefoner som er gode til cykling? Dette afhænger typisk af den enkelte cykelrytter, men der findes dog alligevel en række modeller som skiller sig positivt ud. En af disse modeller er Jabra.

Et mærke som Jabra er uden tvivl værd at se nærmere på, hvis du gerne vil have et par headphones som sidder godt i øret uden at falde ud, når du cykler på landevejene. Den helt store fordel ved Jabra er, at de leverer en fantastisk lyd samtidig med, at designet og komforten er i top. Noget som er vigtigt, hvis du tager din cykeltræning seriøst.

Udover Jabra laver B&O også nogle ganske stilfulde og kvalitetsfyldte høretelefoner som især er gode til cykling. Hvis du følger med i cykling på TV, så ser du ofte, at ryttere fra Tinkoff Saxo har B&O høretelefoner i øret. Dette må alt andet vidne om, at de er af en hvis kvalitet og derfor værd at bruge, når du træner på landevejene.

Del med dine venner:

Comments are closed.