MTB vintersko

0

Der er intet så skønt som en tur i skoven på en mountainbike, når vinterens kulde har lagt sig. Du kan mærke den friske luft helt ned i lungerne, og du får fornemmelsen af for alvor at være fri. Men en cykeltur om vinteren er kun behagelig, hvis du har den rette mængde tøj på. Hertil er det blandt andet vigtigt at have nogle gode MTB vintersko, som holder dig varm, selvom temperaturen er under frysepunktet.

Vi har hos VeloVelo.dk samlet en række forskellige MTB vintersko, der alle er af høj kvalitet. Vi har ikke selv testet skoene, men udvalgt dem på baggrund af, hvor godt sælgende de er hos dde forskellige forhandlere. Se dem herunder!


Lake MXZ303 MTB vinterstøvler

lake vintersko

Disse Lake MXZ303 MTB vinterstøvler er et produkt af højeste kvalitet. Vinterskoen fås i to forskellige modeller, en smal og en bred, således du opnår optimal komfort. Dertil er der ikke sparet på nogle detaljer i designet, hvor skoen er udstyret med BOA® lukningssystem, god ventilation samt et vandtæt Pittard Full læderlag. MTB vinterskoen fra Lake er også en af de bedste du kan få. Lake udmærker sig bl.a. i flere tests udført af cykelmagasiner og lignende.

Se pris


Diadora Polaris DIAtex vinterstøvler

diadora mtb vinterstøvle

Diadora har fremstillet dette sæt flotte Polaris DIAtex vinterstøvler, som er både vand- og vindtætte. Dertil har skoen en høj styrke og kan klare alle vinterens strabadser, uanset om du kører i mudder eller sne. Endeligt er sålen beskyttet med en nylonbase, som reducerer slidmærker og forhindrer direkte kontakt til pedalerne.

Se pris


Northwave Celcius 2 GTX sko til vinter

northwave vintersko til mtb

Med dette par Northwave Celcius 2 GTX MTB vintersko er du garanteret et produkt af høj kvalitet. Skoen er fremstillet med en stærk og isolerende Gore-Tex membran, der giver skoen en særlig høj åndbarhed. Dertil har skoen en høj isoleringsevne, så du kan benytte disse sko helt ned til temperaturer på -10°C.

Se pris


Diadora Polarex Plus MTB vintersko

diadora polarex plus mtb vintersko

Denne Diadora Polarex Plus MTB vintersko er både vand- og vindafvisende. På samme tid har den en høj isoleringsevne, og derfor kan du bruge den på selv de koldeste vinterdage. Skoen har samtidig en høj komfort og er udstyret med BOA® tilpasningssystemet. Endeligt er skoen belagt med en nylonbase, som reducerer slidmærker og forhindrer kontakt med pedalerne.

Se pris


Exustar MTB vinterstøvle

exustar mtbsko

Dette par Exustar MTB vintersko er fremstillet til brug i de kolde vintermåneder. Skoen har en unik komfortevne, er isolerende ned til temperaturer under frysepunktet og udstyret med en vand- og vindafvisende yderdel. Dertil er sålen vaskbar, så du kan vaske skoen efter behov. Skoen lukkes med velcrolukninger.

Se pris


Mavic Ksyrium Pro Thermo MTB sko til vinter

ksyrium pro thermo sko

Mavic hører til blandt den absolutte elite indenfor cykeludstyr, og med dette par Ksyrium Pro Thermo vinterstøvler til mountainbikekørsel har de endnu engang leveret varen. Skoen er fremstillet med Gore-Tex® membran, hvorfor skoen er både vand- og vindtæt. Dertil har den Ergo Fit 3D OrthoLite® skum, som sikrer høj komfort og åndbarhed.

Se pris


Mavic Crossmax SL Pro Thermo MTB vintersko

mavic crossmax mtb sko

Denne Mavic Crossmax SL Pro MTB vintersko er fremstillet til kørsel i alt slags vejr. Skoen er udviklet med Contagrip® gummiblandingen, der sikrer optimalt greb om pedaler, giver skoen en høj styrke samt en unik komfort. Dertil er den udstyret med en Gore-Tex® membran, som gør skoen både vand- og vindtæt. Hvis vi skal kåre en bedst i test MTB vintersko, så bliver det nok denne.

Se pris


Sådan holder du på varmen

Et af de mest udsatte områder på kroppen er ens fødder, og selvom du tramper rundt i pedalerne med mange omdrejninger, er dette ikke ensbetydende med, at fødderne bliver varme. Det er derfor vigtigt, at du har et par gode vinterstrømper på, når du skal ud at træne til vinter. Strømper må gerne være fremstillet i merinould, da disse kan regulere kropstemperaturen. Du kan efterfølgende supplere med skoovertræk, hvis du finder det nødvendigt i vintervejret.

Del med dine venner:

Comments are closed.