Mavic Cosmic Carbone SLS hjulsæt

0

Hvis du er på jagt efter et hjulsæt, hvor du får meget værdi for pengene, så er der bestemt ingen tvivl om, at Mavic Cosmic Carbone SLS er det perfekte valg.

Dette Mavic hjulsæt er både let og stift, hvilket sikrer dig en super fremdrift, når du træder igennem i pedalerne. Hvis du undrer dig over, hvad SLS betyder, så skal du vide, at du ikke er den eneste.

Her på VeloVelo.dk har vi researchet os frem til, at det betyder, at hjulsættet bliver leveret og monteret med dæk og slanger.

Hvem henvender Mavic hjulsættet sig især til?

Der er ingen tvivl om, at dette hjulsæt er perfekt til dig, som mangler nogle gode og solide træningshjul til det danske landskab. Hjulene kan med fordel bruges af dig som vejer under 95 kg.

Hjulsættet er udstyres med quick releases, dæk og slanger. Mavic udstyrer hjulsættet med Yksion Pro dæk, hvilket sikrer dig et optimalt greb, aerodynamik og ikke mindst fart.

Info om Mavic Cosmic Carbone SLS

baghjul mavic cosmic carbone sls

Alu-bremseflade

En af de helt store fordele ved dette Mavic hjulsæt er, at det er udstyret med en aluminiumsbremseflade, hvilket sikrer dig en meget bedre bremseevne. Den forbedrede bremseevne vil især kunne mærkes i regnvejr, hvor underlagt er vådt.

Lette hjul til cykling

Hjulsættet har en samlet vægt på 1695 gram, hvilket gør dem ekstra lette og hurtige i forhold til mange andre hjulsæt i samme prisklasse. Som du nok ved betyder vægten uhyre meget for, hvor mange kræfter du skal lægge i dit tråd. Du kan altså med dette hjulsæt optimere din cykel, så du kan cykle hurtigere med færre kræfter.

Derudover er hjulsættet også kendt for at være meget stift. Den øgede stivhed er bl.a. med til at gøre hjulene nemmere at kontrollere samtidig med, at du får mere fart i cyklen takket være den mere effektive energitilførsel.

Rengøringstip

Brug aldrig en højtryksrenser, når du skal rense dine Mavic Cosmic Carbone SLS. Brug i stedet for en spand med sæbevand og sørg for at aftørre dem efter vasken.

Specifikationer

 • Højde på fælg: 52 mm
 • Fælgmateriale: 12 K carbon og Maxtal aluminium
 • QR: BR601
 • Eger: Filade straight pull (stål)

Pris: Hvad koster Mavic Cosmic Carbone SLS?


forhjul-mavic-cosmic-carbone-slsPrissammenligningForhandlere af hjulsæt


Test og anmeldelser: Er det ”mest solgte” hjulsæt pengene værd?

Mavic Cosmic Carbone SLS test

Her på VeloVelo.dk har vi desværre ikke haft fornøjelsen af at teste dette lækre hjulsæt fra Mavic. Derfor kan vi ikke give dig en dybdegående test af hjulene herunder køreegenskaber, bremseevne osv.

Læs også artiklen: Reynolds hjulsæt assault/strike

Dog findes der heldigvis en masse gode reviews af hjulsættet på Youtube – bl.a. denne gennemgang som du ser herunder. Den kan du med fordel bruge som ”pejlemærke” i forhold til om de er værd at købe.

 

Tag et nærmere kig på disse anmeldelse af hjulsættet fra Mavic

test og anmeldelse af Mavic Cosmic Carbone SLS

Læs flere anmeldelser hos Cykelpartner.dk

Flere specifikationer

 • Nav materiale: Aluminium
 • Vægt forhjul: 765 g
 • Vægt baghjul: 930 g
 • Vægt samlet: 1695 g
 • Vægt med dæk og slanger: 2270 g
 • Fordæk: Yksion Pro GripLink
 • Bagdæk: Yksion Pro PowerLink
 • Max dæktryk: 9 bar
Del med dine venner:

Skriv en kommentar