Look Kéo Blade 2 CR

0

Look er et mærke, der i den grad fremstår lysende klart i mange cykelrytteres bevidsthed. Det franske mærke er især kendt for de fantastiske pedaler, der har spillet en stor rolle på de mange internationale scener i løbet af de sidste mange år.

Look Kéo Blade 2 CR fortjener i den grad at blive nævnt her på VeloVelo.dk, da der med disse pedaler er tale om god ”gear og lir”. Herunder kan du læse mere om de populære pedaler fra Look.

Med de nye Look Kéo Blade 2 CR får du en 17 procent bredere platform

I forhold til forgængeren får du med denne Look pedal 17 procent bredere platform, hvilket alt andet lige giver dig en meget stabil og ikke mindst effektiv trædeflade.

Kéo Blade 2 CR-modellen er bygget på en ny carbonfjeder, der gør pedalen ekstra let og bedre at cykle med. Derudover er der også blevet arbejdet kraftigt med aerodynamikken, hvilket for mange professionelle cykelryttere er en stor fordel, da de uden tvivl effektivisere der, hvor de kan effektivere – og denne gang er der tale om at gøre pedalerne mere aero.

Hvis du vælger Look Kéo Blade 2 CR med cromoly-aksel, kan du forvente en vægt på bare 220 gram. Hvis du derimod vælger med titaniumaksel, kan du presse vægten ned på 180 gram, hvilket er uhørt lav ift. til mange andre pedaler.

Fås med tre forskellige spændingsniveauer

Look Kéo Blade 2 CR fås med tre forskellige spændingsniveauer, så alle behov kan tilfredsstilles. De tre spændingsniveauer er som følger: 12Nm, 16Nm og 20Nm.

Prisen for disse Look pedaler er i den dyre ende, men det er forståeligt nok, når du tager et kig på den kvalitet og effektivitet du får ved at bruge Kéo Blade 2 CR.

Forhandlere af Look Kéo Blade 2 CR

Del med dine venner:

Skriv en kommentar