GoPro Hero4 Black Edition – Forevig dine cykeloplevelser

0

Hvis du gerne vil forevige nogle af dine spændende cykeloplevelser eller blot har en forkærlighed for gear og lir, så er der ingen tvivl om, at du med et GoPro Hero4 Black Edition-actionkamera kan få stillet dit behov.

Dette fantastisk actionkamera er perfekt at udstyre cyklen med, hvis du gerne vil have mulighed for at forevige nogle af de bedste minder du har på din cykel. Læs meget mere om actionskameraet herunder. Nederst på siden kan du i øvrigt se et godt eksempel på, hvordan et actionkamera som GoPro kan bruges.

Her kan du købe GoPro og actionkameraer til lave priser

 

Beskrivelse af GoPro Hero4 Black Edition

Specifikationer

  • Vægt: 88 gram
  • Opløsning: 4K
  • Auto Low Light
  • Fjernstyring vha. af GoPro App
  • Indbygget Wi-Fi og Bluetooth 

Fantastisk kvalitet med 4K30

Det nye GoPro Hero4 Black Edition er udstyret med en fantastisk optagekvalitet i 4K30. Det vil altså sige, at du nu kan optage film/billeder i en vanvittig høj kvalitet, hvor detaljerne rigtig kommer til syne. 

Indbygget Wi-Fi og Bluetooth

Det nye GoPro har indbygget Wi-Fi og Bluetooth, hvilket betyder, at du kan connecte med din smartphone, tablet og-/eller computer helt uden problemer. Dette er især en uhyre smart fordel for dig som optager video via en drone eller lignende, da du på for eksempel din iPad kan kontrollere GoPro actionskameraet.

gopro-hero4-black-edition-2

Super god lydkvalitet

GoPro Hero4 Black Edition er også blevet forbedret på lydfronten. Det vil sige, at du nu kan optage film med en super god lydgengivelse. Det nye lydsystem giver dig en mere uforstyrret og klar lyd.

Brug din smartphone som fjernbetjening til GoPro Hero4 Black Edition

Som tidligere nævnt kan du uden problemer connecte dit GoPro med din smartphone. Du kan for eksempel dele billeder og videoer direkte på de sociale medier via din smartphone.

Til din smartphone/tablet kan du få en såkaldt GoPro App, der indeholder et væld af lækre funktioner herunder redigeringsprogrammer og lignende.

Eksempler på hvad du som cykelrytter kan bruge GoPro Hero4 til

Forevig store cykeloplevelser som La Marmotte i videoen herunder

Optag en sjov cykelrute og vis til dine kammerater

Hvis du for eksempel har opdaget en sjov rute på mountainbike-cyklen eller lignende, er det super oplagt at filme den med henblik på at vise dine kammerater, hvor god ruten er.

Derudover kan det også være, at du har fundet en eller anden vanvittig bakke du bare er nødt til at dele med andre. I den forbindelse er GoPro Hero4 Black Edition også oplagt at benytte sig af.

Perfekt hvis du overvejer at cykle verden rundt og gemme nogle gode minder

Kan du godt lide at cykle i udlandet? Drømmer du om at cykle mange forskellige steder i verden? I så fald kan du med et GoPro Hero4 med fordel forevige dine store oplevelser, så du engang i fremtiden kan se, hvor i verden du egentlig har cyklet.

Der er ingen tvivl om, at et actionkamera fra GoPro hører under kategorien ”Gear & Lir”.

Har du selv et actionkamera? – Del dine erfaringer!

Hvis du selv har et actionkamera af den ene eller anden slags, er du mere end velkommen til at dele ud af dine erfaringer i kommentarboksen herunder.

Del med dine venner:

Skriv en kommentar