Gode styrkeøvelser til cykelrytteren

0

Hvis du gerne vil forbedre dine resultater på cyklen, handler det ikke kun om at træne på din cykel. Der er mange andre ting, du kan gøre for at blive en bedre rytter, og det er bl.a. en god idé at udføre forskellige styrkeøvelser, der kan supplere din træning på cyklen.

Derfor får du her lidt inspiration med 4 gode styrkeøvelser, der vil gøre dig til en bedre cykelrytter.

1.    Lunges

Lunges er en effektiv træningsøvelse, der styrker benene og andre dele af kroppen. Lunges er nemme at udføre, for du behøver hverken en masse plads eller noget specielt udstyr for at klare denne øvelse, der er rigtig god til dine lår.

2.    Kettlebell swings

Hvis du gerne vil tage din træning til det næste niveau, kan det være en god idé at investere i en kettlebell. Med denne vægt kan du nemlig udføre nogle utroligt effektive øvelser, der både styrker mange af dine muskler og generelt øger din udholdenhed. En af disse øvelser er kettlebell swings, som også er en simpel og nem øvelse, alle kan komme i gang med.

3.    Dødløft

Hvis du har din gang i fitnesscentret, kan du med fordel fokusere din energi på dødløft. Dødløft er nemlig en utrolig effektiv øvelse for cykelrytteren, da øvelsen styrker både ben, ryg og core. Dødløft vil derfor generelt øge din power på cyklen, og du er derfor godt på vej til at blive en hurtig rytter, hvis du gør dødløft til en del af din træningsrutine. Har du brug for et stativ, når du skal lave dødløft? Så find fritstående stativer her.

4.    Burpees

Hvis du gerne vil have en øvelse, der både styrker dine muskler og sætter gang i din puls, er burpees et godt valg. Denne øvelse kan udøves stort set overalt, og den er effektiv, når det kommer til at styrke dine muskler, dine led og din udholdenhed.

Del med dine venner:

Comments are closed.