Gode boksehandsker til kampsportstræning er altafgørende

0

Næsten alle som starter til kampsport starter uden sit eget udstyr. Det er der ikke noget galt med, siden man lige skal prøve sporten an, og se om man vil fortsætte. Alle klubber har udstyr, så det gør ikke så meget helt i starten.

Når man har trænet i noget tid, skal man til at have sine egne boksehandsker. Det er ikke et krav, for at træne, men det kan klart anbefales. Klubbernes boksehandsker er ofte meget slidt, og de begynder at lugte grimt. Klubber køber ikke de bedste boksehandsker, men det billigste der kan bruges. Find de rigtige boksehandsker til dig

Dine første boksehandsker

Selvom klubbens boksehandsker kan bruges, skal man have sine egne på et tidspunkt. Man får også lyst til at købe sine egne boksehandsker, for at slippe for lugten, der altid er i klubbernes boksehandsker. Udover lugten kan der også have været et hold før dig, så låne handskerne er fuldstændig svedige.

Der findes en del forskellige typer af boksehandsker. Derfor er det vigtigt at vælge de rigtige, når man er begynder, og skal have sit første par. Der er kamphandsker, sparringshandsker, træningshandsker og sandsækhandsker.

De vejer noget forskelligt, og har dermed også forskellig størrelse. En træningshandske er det bedste forslag til en begynder. Træningshandsker kan nemlig, bruges til både sparring og pads/boksepude træning.

Det bedste vil være en kombination af sparringshandsker og sandsækhandsker, fordi de er designet til en type træning hver. Sparringshandsker er til sparring. Sandsækhandsker er til boksepude. Det er den bedste kombination men en større investering.

For en begynder er det lidt meget, at investere i to forskellige par handsker. Derfor er træningshandsker det bedste for en begynder. Man kan komme langt med et par træningshandsker, og det er ikke nødvendigt, at have mere end det som begynder.

Del med dine venner:

Comments are closed.