Garmin VIRB XE – HD actionkamera med G-Metrix

0

garmib virb xe actionkameraGarmin VIRB XE er det nyeste skud på stammen inden for actionkamera. Dette kamera er udstyret med HD, G-Metrix og en masse andre spændende funktioner som du kan læse mere om i denne artikel.

Hurtigt overblik over de nye specifikationer

 • Video i høj kvalitet: 1440p/30fps, 1080p/60fps osv.
 • Foto: Tag op til 10 billeder i sekunder. 12 megapixel.
 • G-Metrix: Kameraet har en indbygget GPS samt sensor, hvilket betyder, at dine bevægelser bliver registreret i realtid.
 • Kompakt: VIRB XE er et uhyre kompakt og solidt actionkamera, der kan holde til lidt af hvert. Kameraet har bl.a. en vandklassifikation på 5 ATM.
 • Lyden: Garmin VIRB XE er udstyret med en superskarp mikrofon (også under vand).

virb xe

Garmin Virb XE kan købes for kun 3.699 kr. hos Cykelpartner.dk

Dét kan du forvente af det nye actionkamera Garmin VIRB XE

Der er ingen tvivl om, at VIRB XE er et af de mest populære og kvalitetsfyldte actionkameraer på markedet. Kameraet giver dig bl.a. mulighed for at optage vidvinkel optagelser i HD. Derudover er G-Metrix med til at give dig nogle af de mest spændende optagelser, da du kan se, hvor hurtigt, højt, stejlt osv. det er på skærmen.

Se nedenstående video og få en lille forsmag på, hvad du kan forvente dig af Garmin VIRB XE.      

Det indeholder VIRB XE-kassen

 • Actionkamera
 • Vejledning
 • Skruenøgle
 • Genopladelig batteripakke som er indbygget
 • Lang og kort friktion
 • Holder med kort og lang forlænger
 • Kabel til opladning
 • En kort og to lange forlængerarme

VIRB XE har følgende funktioner/specifikationer

virb xe bagsideHerunder kan du læse mere om nogle udvalgte funktioner/specifikationer som Garmin VIRB XE er udstyret med.

Utrolig robust

Der er bestemt ingen tvivl om, at det nye actionkamera fra Garmin er utrolig robust. Kameraet kan med fordel tabes på jorden og lignende uden, at det tager skade. Derudover kan det også holde til at blive brugt 50 meter under vandet uden, at du behøver at udstyre det med et ekstra cover.

Fantastiske videooptagelser

På grund af den meget høje billedkvalitet/opløsning som VIRB XE er udstyret med, så kan du optage nogle helt fantastiske videooptagelser. De flotte HD-optagelser giver dig nogle filmklip som er yderst imponerende.

Forestil dig hvor godt det ser ud, når du filmer dig selv kæmpe med Alpe d’Huez eller et andet legendarisk bjerg, hvor landskabet er noget af verdens smukkeste. Det er i øvrigt værd at vide, at XE er udstyret med en specialdesignet linse og høje zoomniveauer, hvilket blot er med til at gøre kameraet endnu mere lækkert at bruge.

Kan tilsluttes din smartphone via WiFi

garmin-virb-xe-1VIRB XE kan tilsluttes din smartphone via WiFi. På den måde kan du bruge din smartphone som fjernbetjening og styre kameraet som du ønsker det. Dette giver dig en masse sjove og smarte muligheder for at optage.

HD lyd i verdensklasse

En af de absolut største fordele ved dette kamera, det er uden tvivl lyden. Actionkameraet er udstyret med en superskarp mikrofon, der gengiver lyden meget krystalklar – også under vandet.

Det vil altså sige, at det ikke kun er en flot billedopløsning du får, men i den grad også en meget klar lyd, hvor du kan høre alt, hvad der bliver sagt.

G-Metrix lader dig fange HELE øjeblikket

Med G-Metrix får du mere end blot en videofilm. G-Metrix giver dig nemlig mulighed for at se, hvor hurtigt, langsomt, højt, lavt osv. du kørte på lige akkurat det tidspunkt, hvor klippet bliver optaget.

Dette er især en fed feature, hvis du cykler i bjerge og derfor er interesseret i at vide, hvor høje stigningsprocenter du rent faktisk lå og kæmpede med. Derudover er det også ret spændende at se, hvor hurtigt du kørte ned af nedkørslerne osv.

Garmin Virb XE kan købes for kun 3.699 kr. hos Cykelpartner.dk

G-Metrix giver dig i øvrigt også mulighed for at indsætte målinger og grafer ind på din video. For at nævne et eksempel kunne det være en måling/graf af din pulsudvikling under bjergkørsel og lignende.

front virb xe

Et væld af tilbehør

Der findes et væld af tilbehørsmuligheder til Garmin VIRB XE. Det betyder, at du kan finde tilbehør til lige præcis den sport du dyrker. Dette er en meget stor fordel, da det alt andet lige giver dig nogle bedre videooptagelser eftersom du har det perfekte udstyr til at optage med.

Rediger dine videoer på en smart og nem måde med VIRB Edit

Garmin tilbyder dig gratis videoredigeringssoftware i form af VIRB Edit. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan redigere de optagelser du laver. VIRB Edit er et meget brugervenligt program, der er meget nem og intuitiv at bruge.

Bemærk: Produktbillederne her på siden tilhører Garmin Ltd.

Del med dine venner:

Skriv en kommentar