Få motion og mere overskud med cykling

0

Som studerende er tid ikke en resource, du har mest af. I hvert fald ikke hvis du tager dit studie meget seriøst og har et studiejob ved siden af. Og når der er rigeligt at se til, kan det være svært også at finde tid til motion. Men hvis du kombinerer transport og motion i form af cykling, så kan du faktisk få rigtig meget ud af det. 

Ved at cykle frem og tilbage mellem det, du skal som studerende, kan du få “gratis” motion. Og med gratis mener vi både i form af, at du ikke skal investere ekstra tid eller penge i det. Du bruger blot den tid, du skal bruge for at komme fra A til B på at få pulsen op og få din daglige motion. 

Det giver dig mere overskud og energi i hverdagen som studerende, og det gør, at du kan præstere bedre.

Du får pulsen op hver dag med cykling

Som sagt, så er cykling til og fra dine daglige gøremål en genial måde at få motion på. Især hvis du cykler i en by eller et område, hvor der er bakker. Så kan du give den ekstra gas og få lidt sved på panden, og så kan du for alvor få noget ud af din transportstid som træning. 

Man skal gerne have 30 minutters motion om dagen, og det får du nemt, hvis du vælger cyklen frem for bussen eller bilen. Og du kan mærke det ret hurtigt. Trapperne bliver lettere at tage, du får mere overskud og energi, og de travle dage vil pludselig føles lettere. 

Ved at tænke cykling ind som din primære transportsform, så får du altså tid til din træning, også i de perioder, hvor du har ekstra travlt med eksaminer og opgaver. 

Læs mere om, hvordan du søger jobs og får det bedste ud af din studietid her.

Del med dine venner:

Comments are closed.