Cykelcomputer med eller uden GPS – Vi guider dig!

0

Er det blevet tid til at opgradere din cykel på elektronikfronten i form af en ny cykelcomputer? Er du i tvivl om du skal vælge en computer med eller uden GPS? Vil du gerne se, hvilke modeller der er værd at se nærmere på?

Hvis ovenstående spørgsmål fanger din interesse, så er denne artikel om GPS cykelcomputere lige noget for dig. I artiklen kan du nemlig læse om fordele/ulemper ved GPS computere, hvilke modeller der er bedst lige nu samt hvorfor du bør og ikke bør vælge en cykelcomputer med GPS.

Fordele ved cykelcomputere med GPS

  • Perfekt til dig der gerne vil udforske nye cykelruter
  • God at have hvis du skal på en længere og planlagt tur
  • GPS’en giver dig mange data at måle på

Ulemper ved cykelcomputere med GPS

  • Prisen er højere
  • Signalstyrken kan svinge afhængig af, hvor du cykler
  • Udvalget er begrænset – Garmin er umiddelbart den bedste udbyder

Disse tre cykelcomputere (GPS) vurderes til at være markedets bedste

Herunder har vi set nærmere på tre cykelcomputere (GPS), der af os vurderes til at være markedets bedste, hvis du gerne vil have, at pris og kvalitet hænger sammen. Der er ingen tvivl om, at Garmin er det bedste mærke du kan få, hvilket nedenstående top-3 også vidner om.

Garmin Edge 1000 – Det dyre, men bedste valg!

garmin edge 1000

Hvis du vil have det bedste af det bedste inden for cykelcomputere, så kommer du ikke uden om denne lækre sag her: En Garmin Edge 1000!

Denne cykelcomputer er hvad, der svarer til en Rolls Royce. Den er propfyldt med smarte funktioner og bærer samtidig præg af et meget lækkert og funktionelt design. Den store skærm gør det nemt for dig at følge med i dine anstrengelser på cyklen.

Derudover er GPS-delen også et af cykelcomputerens kernekompetencer. Det fungerer som det skal og er meget nem at finde ud af.

Forhandler: Se prisen hos Cykelpartner.dk

Garmin Edge 810 – Det prisvenlige og kvalitetsbevidste valg

garmin edge 810

Garmin Edge 810 er det oplagte valg for dig, der gerne vil have en super effektiv ”træningsmakker” uden, at du skal betale ligeså meget som for topmodellen. 810’ern er udstyret med et væld af smarte funktioner, der gør din cykeltræning meget mere spændende og varieret.

GPS-delen fungerer upåklageligt og er ganske nem at sætte op. Det er bl.a. noget af det som Garmin er meget kendt for: Nemlig en høj brugervenlighed og intuitive produkter.

Forhandler: Se prisen hos Cykelpartner.dk

Garmin Edge Touring Plus – Det billige og økonomiske valg

garmin edge touring plus

Garmin Edge Touring Plus er et godt køb, hvis du ikke har behov for så mange forskellige funktioner til cykeltræning, men blot har behov for en GPS, der kan vise dig vej på en nem og sikker måde.

Edge Touring Plus henvender sig især til dig, der cykler meget i ukendte områder og derfor har brug for et pålideligt kort, der kan hjælpe dig med at finde vej fra A til B.

Forhandler: Se prisen hos Cykelpartner.dk

Derfor skal du vælge en cykelcomputer med GPS

Herunder kan du få en meget bedre ide om, hvorfor du bør vælge en GPS-cykelcomputer.

Udforsk mange nye veje og ruter og find sikkert hjem igen

En af de helt store fordele er, at du kan cykle mange spændende nye veje og ruter og stadig kunne finde hjem igen. For hvis du på et tidspunkt farer vild, så kan du blot indtaste din adresse, hvorefter GPS-cykelcomputeren guider dig hjem.

God at have hvis du skal køre i udlandet eller andre fremmede steder

I forlængelse med ovenstående er cykelcomputeren med GPS uhyre god at have, hvis du for eksempel kører i udlandet. Med god grund er du ikke så kendt i udlandet, hvorfor det er meget rart at have en træningsmakker med i form af din GPS-cykelcomputer. 

Det er god lir til cyklen

En tredje god grund til at vælge en GPS-cykelcomputer er, at det er god lir til cyklen. God lir handler ikke kun om at cykle i det rigtige tøj og på de rigtige hjul, men i høj grad også at være godt optimeret på elektronik- og tilbehørsfronten. Og det må man sige, at du bliver i form af en cykelcomputer med GPS.

Derfor skal du vælge en cykelcomputer uden GPS

En cykelcomputer med GPS er ikke noget for dig, hvis du ikke ønsker at betale flere tusinde kroner. En GPS-cykelcomputer koster typisk fra et par tusinde og op, da der er tale om moderne teknologi, der er kogt ned i en lille og kompakt computer.

Derudover bør du ikke vælge en GPS-computer, hvis du ikke har behovet for det. Det vil sige, at hvis du ikke kører på nye veje og finder nye ruter, når du cykeltræner, så får du ikke brugt GPS’en. I den forbindelse ville det være mere økonomisk at vælge en cykelcomputer uden GPS, da den er meget billigere.

Del med dine venner:

Skriv en kommentar