CeramicSpeed Pulleyhjul

0

Der findes mange forskellige komponenter på en cykel. Og nogle af de vigtigste komponenter er pulleyhjulene som sidder ved bagskifteren. Du træder mange gange rundt i pedalerne, og din kæde kører utallige gange gennem bagskifteren og pulleyhjulene. Derfor gælder det om at have så lidt friktion i dine pulleyhjul som overhovedet muligt – og det kan CeramicSpeed hjælpe dig med!

CeramicSpeed har lavet nogle af markedets absolut bedste pulleyhjul som kan fås til både SRAM, Shimano, Campagnolo m.fl. Den helt store fordel ved disse pulleyhjul er, at de bærer præg af minimal friktion. Det vil sige, at der er uhyre mange watt at spare ved at vælge CeramicSpeed pulleyhjul frem for et andet brand.

Hvorfor vælge CeramicSpeed pulleyhjul?

ceramicspeed pulley hjulPulleyhjulene er fremstillet af kvalitetsaluminium, som er lavet til at kunne klare de mange forskellige forhold som hjulene gennemgår. De skal holde til alt slags vejr og samtidig er der store belastninger forbundet med cykling, hvorfor de også skal holde til dette herunder gearskifte, bjergkørsel, sprint etc. Det er vigtigt, at kvaliteten er i orden, og det er noget af dette, som gør CeramicSpeed så anerkendte på markedet – de lever 100 % op til alle disse forventninger.

Med CeramicSpeed pulleyhjul opnår du et kvalitetsfyldt pulleyhjul, hvortil der er en minimal friktion. Energitabet er derfor meget lidt, og du får det maksimale ud af dine anstrengelser. Mange mener, at der er meget at hente (og tabe) ved pulleyhjulene, fordi de oplever flest omdrejninger af alle komponenter på cyklen. Det er dog et meget teknisk felt, og det kan være svært at komme helt til bunds med, fordi kæden og andre komponenter også har meget at sige her.

Kort sagt skal du vælge pulleyhjul fra CeramicSpeed, fordi de kan spare dig for rigtig mange watt.

CeramicSpeed pulley hjul kan købes hos Chainreactioncycles.com

Vælg keramiske lejer hvis du vil cykle stærkt!

Der kan ikke være nogen tvivl om, at keramiske lejere har en væsentlig betydning for farten. Derfor fremstiller CeramicSpeed også deres pulleyhjul med keramiske lejere, som giver dig mindre friktion end normale lejere. Det er bekræftet, at du sparer meget energi ved keramiske lejere og pulleyhjul fra CeramicSpeed, fordi de kører nemmere og mere gnidningsløst rundt. Du skal derfor ikke bruge helt så mange kræfter på at føre kæden igennem hjulene – og i længden har det uhyre meget at sige.

Vedligeholdelse

CeramicSpeed pulleyhjul fremstilles til mange forskellige geargrupper, så uanset om du kører med Shimano, Campagnolo, SRAM eller en helt fjerde gruppe, så kan du få de lækre pulleyhjul fra CeramicSpeed til din cykel.

De kræver ikke den store vedligeholdelse. Det er blot vigtigt, at du tørrer kæden og tandhjul af regelmæssigt. Samtidig giver det sig selv, at jo mindre skidt der sidder på kæden og ved pulleyhjulene, jo nemmere kører maskineriet rundt.

Et sikkert valg

Pulleyhjulene skal udskiftes med tiden, men vælger du en ordentlig kvalitet som CeramicSpeed blandt andet er leveringsdygtig af, så kan du hente en del værdi her – både hvad angår fremdrift og sparet energi samt penge, da du investerer i nogle utrolig gode pulleyhjul, som har en lang levetid, hvis du passer godt på dem.

CeramicSpeed er et verdenskendt brand

CeramicSpeed er en dansk producent og blandt de mest anerkendte på cykelmarkedet, hvad angår keramiske lejer – og du går på ingen måde galt i byen ved at vælge pulleyhjul fra dem. Størstedelen af alle cykelryttere cykler rundt på cykler, hvor pulleyhjulene er fremstillet af CeramicSpeed, og her kan blandt andet nævnes ryttere Astana, Tinkoff, Omega Pharma QuickStep, One Pro Cycling samt mange flere. CeramicSpeed er kendt for deres uhyre høje kvalitet, og det er derfor heller ikke uden grund, at ovenstående hold samt mange flere vælger at benytte sig af lejere og pulleyhjul fra CeramicSpeed.

Del med dine venner:

Skriv en kommentar