CeramicSpeed krankboks

0

En god cykelrytter træner meget for at blive hurtig, men han/hun vægter specielt også udstyret særdeles højt – og på eliteniveau kan kun det bedste udstyr bruges, hvis der skal fart på cyklen. Det gælder alle komponenter lige fra rammen og pedalerne til de mindste, men ikke mindst meget vigtige kranksæt, kæder, kassetter og krankbokse. Og i denne artikel ser vi nærmere på den lynhurtige krankboks fra CeramicSpeed.

Fordelene ved CeramicSpeed’s krankboks

ceramicspeed krankboksKrankboksen er et særdeles vigtigt komponent på cyklen, og der er meget at hente med en god krankboks – både i forhold til sparet vægt og ikke mindst i sparet watt, fordi en god krankboks oplever mindre friktion.

Med CeramicSpeed’s krankboks får du en kvalitetskrankboks med en minimal friktion. De keramiske hybridlejere er fremstillet med tanke på fremdrift, og derfor ruller de som en drøm. Du vil med det samme kunne mærke forskel fra din almindelige krankboks ved at skifte over til denne fra CeramicSpeed. Rullemodstanden er minimal, og du vil derfor kunne opretholde din høje fart i længere tid og samtidig spare mange kræfter og watt, hvilket er essentielt for en cykelrytter der vil først over målstregen.

Tekniske egenskaber

CeramicSpeed’s krankbokse passer til BSA gevind, og kan derfor anvendes på de fleste kranksæt på racercykler såsom Shimano, Campagnolo, FSA og Rotor. Akselbredden er 24 mm. mens boksbredden er 68 mm. Med en samlet vægt på kun 84 g. vil du derfor også hurtigt mærke en vægtreducering sammenlignet med mange andre krankbokse. Uanset om du kører på flad vej, nedkørsel eller op ad bakke, så vil du med det samme mærke en stor og markant forskel, som du helt sikkert vil sætte stor pris på.

En god pris og en super investering

Krankboksene fra CeramicSpeed starter fra ca. 1800 kr., og det i sig selv kan godt virke som en dyr investering, når du sammenligner komponentens størrelse med resten af cyklen. Dog er der her tale om en investering som vil give dig markant mere fart i cyklen – og hvem vil ikke gerne have det?

Rullemodstanden er minimal, og du vil derfor spare flere watt sammenlignet med en traditionel krankboks. Derfor vil pengene være godt givet ud, da denne kan være med til at afgøre om du bliver nr. 1 eller 2 ved dit næste løb.

CeramicSpeed krankbokse kan købes hos Chainreactioncycles.com

Hvem er CeramicSpeed?

CeramicSpeed er kendt for at producere krankbokse, kæder, pulleyhjul samt meget mere til cykelsportens bedste ryttere og hold og derfor er den danske producent også særdeles anerkendt i cykelbranchen. Tinkoff, Astana og Omega-Pharma Quickstep benytter sig alle af produkter fra CeramicSpeed, og det skyldes en meget simpel årsag – de er ifølge holdene de bedste på markedet hvad angår keramiske komponenter til cyklen.

En fornem titel at have blandt nogle af cykelsportens fineste hold. Men det er bestemt ikke en titel, som de er kommet sovende til. Alle deres produkter fremstilles i hånden af de bedste materialer og der gås ikke på kompromis med noget. For alle detaljer tæller i cykelverdenen!

Del med dine venner:

Comments are closed.