Bedste løbe apps

0

Uanset om du træner til dit første 5 km eller dit fjerde maraton, vil de bedste løbeapps på markedet hjælpe dig med at spore din træning og hjælpe dig med at nå dine mål. De fleste af de bedste løbe-apps vil oprette forbindelse til de bedste smartwatch eller en fitness-tracker for at få nøjagtige data. De kan også give råd, motivation og bare gøre det lidt sjovere at tage ud på den daglige løbetur.

Løbe apps verdenen kan virke overvældende, og det kan være dyrt at finde den rigtige til dig. Ligesom en time i fitnesscentret er der ingen løbeapp, der passer til alle, og hver har sine egne fordele og ulemper, der passer til forskellige løb. Vi har dog prøvet at snævret feltet lidt ind, så kun de bedste løbe apps er tilbage.

Uanset om du vil have en app, der giver dig en træningsplan, der lader dig slå din bedste tid til dit næste halvmaraton, eller en, der gør din daglige løbe-rute til en leg, har vi fundet noget for enhver smag på denne liste. Så download, og lad os finde den bedste løbeapp til dine behov, uanset om du løber udenfor eller på et løbebånd.

Hvad er de bedste løbe apps til din smartphone?

Den bedste løbe app afhænger af, hvad du vil have appen til at gøre. Til sporing af løbsdata er de bedste løbeapps Strava, Map my Run og Runkeeper. Strava har den ekstra fordel ved også at spore cykling, svømning og cross-træning, så du kan opbevare al din træning ét sted. Du kan også få meget ud af den gratis version af Strava-appen, hvilket gør den til en af de bedste budgetapps på markedet.

Hvis du er en helt ny løber, er Couch to 5K-løbe-appen en genial måde at komme i gang på, der opbygger dig langsomt, indtil du kan løbe kontinuerlig 5 km. Den er designet til begyndere og følger en løbe-gang tilgang, så du aldrig vil føle dig overvældet.

For dem, der løber på løbebåndet, har Peloton-appen og Apple Fitness Plus begge en række træningsprogrammer, der holder dig underholdt. I stedet for at stirre på det tikkende ur, kan det at følge et løbebåndstræning hjælpe dig med at presse dig selv hårdere, når du løber indendørs.

De bedste løbe apps til Android og iOS

  • Strava
  • Nike Run Club
  • Map My Run
  • Runkeeper
  • Peloton
  • NHS Couch to 5K 
  • Stride
Del med dine venner:

Comments are closed.